Bathory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oha. dela'ya bak herkesi sıradan geçirmi$. helal olsun. hiç belli etmedi valla.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Dela the bel incitmeyen diyelim sana artik ehueuhe ama neyi yaparken bel incitmedigin mechul kalsin :P naapcaan belli olmaz[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 - Lön volfi! Bagh buz! - Lan! *fııst* - Aaa saçı korudu adamı. - Hehehe *böm* kim attı lan onu ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aquila cim vermek iki yone de cekilen bir kelime ama ne verdigin onemli ayni zamanda yaa yaa (yaa da ki y ve a harflerini kullanarak sana gay diyorum :P)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Dresquin, 09 Şubat 2005 20:04 tarihinde demiş birşeyler Lezbiyensin! =P[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -Wissy, 09 Şubat 2005 01:54 tarihinde demiş ki: Unutturma da sana bir fotograf makinesi alalim. :) Hazır almı$ken Wen le bana da bir HP 950 de alabilirmisin acep? Doğum günüm 24 ünde az kaldı =oPPP =oP $aka bir yana resimler anla$ilmio ki ya =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 09 Şubat 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bu arada Dresquincim sana bu bulu$malar bi$i hatırlatiomu bimem?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cd key ? =oP Senle bir özel görü$elim nihihihi Ya ne gsel di o l33t bulushmalari falla Kum torbalari ile boks mu yapmadik Müzik gruplari mi kurmadik Meyhanelerde $arkilarmi sölemedik Ne gseldi Not: Cocuk parklarinda kaydiraklardanmi kaymadiniz uehueheuh [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 09 Şubat 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Volfied, 09 Şubat 2005 17:24 tarihinde demiş ki: gayiz hepimiz evet Volfied açıklamayı yapmış hala neyin muhabbeti dönüyor burda... gay gayde olsa insandır..Önemli olan insanlıktır... Dış görünüş değil iç görünüş önemlidir.. Gay doğulmaz gay olunur... Virüs gibi bişeydir bu.. Herşey umur ile başladı..Herkeze yayılıyor yavaş yavaş.. Ne oldum değil ne olucam demeli.. hayatı sorgulamamalı tadını çıkarmalı.. umuru karantinaya almlı.. Allah cezamı vericek ben ne dedim bilmiyorum..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Senin sevgilin bile gay olm hala konuşuyorsun.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: CrayTotem, 10 Şubat 2005 00:14 tarihinde demiş ki: umuru karantinaya almlı.. Bunu kasten en son yazdın dimi allah seni korur bu cümlenden sora hehe.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 pardon beyler , erken gitmek zorunda kaldım. duty calls eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Şubat 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Senin sevgilin bile gay olm hala konuşuyorsun. Noooldu sıkışınca Ayşegüle laf atiyosun bakiyorum... En az RamsesII kadar gaysin sen... Kafese koycam seni bulaşıcı dopitop..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 "Abi ben çok sarhoşum" diye nevizadede paralarını sokağa atarken paralarını yerden kim topladı ? Vefasız.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Gözlerim yaşlandı bak yalan deil şimdi zamanında az toplamadınız beni.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben bunu uplarım.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 geyik güzel de resimler cidden kötü be alexi[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Head, 10 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki: pardon beyler , erken gitmek zorunda kaldım. duty calls eheh. sen bunu upladın da bak tarihe. 8 şubat , HAYATIMIN ZAMANLARI LAN. tüketti.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu kadar kötü resim çekmeyi nasıl başarıosunuz onu merak ediyorum[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar