Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yanlıslıkla cektım ısosunu neye yarar kuruyımmı kurmıyımmı bıraz bılgı lerınız le aydınlatsanız :=)[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ha bu arada enter prıse edıtıon ...[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 fesupanallah nabıcan server'i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ı... büyük sitelerde yazıyodur, oralara bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yawww yardım yok mu bılen sole nedır ne poktur ne dııldır elımde kaldı valla bole 500 mb neye yarar nereden sokulur :) bılgılendırısenız ıı olr ewy...[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 En basit tanimi ile Windows 2000 in takipcisi bir isletim sistemi denilebilir. Makinani server olarak kullanmayacaksan gereksiz, yuklemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: s3ns3i, 06 July 2003 20:38 tarihinde demiş ki: En basit tanimi ile Windows 2000 in takipcisi bir isletim sistemi denilebilir. Makinani server olarak kullanmayacaksan gereksiz, yuklemene gerek yok. sgl[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Web sunucuları için geliştirilmiş bir yazılım.. Yaramaz sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Kurmani tavsiye etmem. Bilgisayarin bir noktadan sonra kaldirmaya bilir. Ayrica ben test ettim, fazla zorlandiginda sapitabiliyor. Personal isletim sistemi olarak kullanmak cok saglikli olmayabilir. Longhorn`u bekle cikinca kurarsin, xp atmasyonlarina inaniyorsan eger.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar