Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yanlıslıkla cektım ısosunu neye yarar kuruyımmı kurmıyımmı bıraz bılgı lerınız le aydınlatsanız :=)[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x
Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ha bu arada enter prıse edıtıon ...[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ı... büyük sitelerde yazıyodur, oralara bak :)
Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yawww yardım yok mu bılen sole nedır ne poktur ne dııldır elımde kaldı valla bole 500 mb neye yarar nereden sokulur :) bılgılendırısenız ıı olr ewy...[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 En basit tanimi ile Windows 2000 in takipcisi bir isletim sistemi denilebilir. Makinani server olarak kullanmayacaksan gereksiz, yuklemene gerek yok.
Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: s3ns3i, 06 July 2003 20:38 tarihinde demiş ki: En basit tanimi ile Windows 2000 in takipcisi bir isletim sistemi denilebilir. Makinani server olarak kullanmayacaksan gereksiz, yuklemene gerek yok. sgl[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Web sunucuları için geliştirilmiş bir yazılım.. Yaramaz sana :)
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Kurmani tavsiye etmem. Bilgisayarin bir noktadan sonra kaldirmaya bilir. Ayrica ben test ettim, fazla zorlandiginda sapitabiliyor. Personal isletim sistemi olarak kullanmak cok saglikli olmayabilir. Longhorn`u bekle cikinca kurarsin, xp atmasyonlarina inaniyorsan eger.[hline]i have no tears, there is only pain
Öne çıkan mesajlar