jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eheh tamam sakin evet tekrar bakınca 2. bi kişinin komik bulmamaması anladım.. figürlerle sürekli bi sahne yaratıyorum. az hareket kapasitesi olan figürlerden bu sahne çıkınca hoşuma gitmişti.. nitekim bu senaryo hikayenin tamamına cuk oturuyor :) bail organa nın repliğini tekrarlamak istiyorum: B.O:"Captan Antilles" C.A:"Yes, your honest" B.O:"I'm placing these droids in your care. Treat them well, clean them up, have the protocol droid's mind wipe" C3PO:"What?!" R2D2:"vici vucu vuik" C3PO:"Oh, no!" evet r2nunki silinmemiş şimdi farkettim :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 10 Ağustos 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aman aman ne büyük skandal, televolede göstermek lazım =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 R2D2:"vici vucu vuik" hehehe silmezler tabi r2 yu ne diyo bu şimdi bilen yok R2D2 isveç ordu çakısı gibi ama dil bilmiyo :-p[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu ne Aabi? [hline][signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 HEHhehehh cidden skandalmis :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Peki soru şu Kaptan Antilles , Wedge Antillesin akrabası mıdır ?[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sonra r2d2 anlatmaz mı ama c3po ya?[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı elvyn: FUCK OFF Sina: * Fuck mode off * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 söylememesi üzerine programlanmış. sadece 3po deil onun dilinden anlaycak başka mekanizmalar da vardır elbet.. 4-5-6da eski bilgilerini de kullanıyor sanırım r2[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar