misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 merhaba arkadaşlar.biz wow oynayan bir kaç arkadaş bazı guildler denedik.ama aradığımızı bulamadık.peki neden? *bir kere güzel bir arkadaşlık ortamı(sırf instancelar için bir araya gelmemiş insanlar, muhabbet falan) arıyorduk *muhabbetin yanına birlikte kasacak, yardımlaşacak insanlar vs.vs. denediğimiz guildlerde bulamadık bunları.çoğu guildde lvl istemektedir. bizde bir karar verdik.bu böyle olmayacak diye ve yeni bir guild kurmaya karar verdik.(veya hala umut az olsada güzel bir guild aramaktayız) ve bu mesajı buraya yazmaktaki amacım bizim gibi istediği guildi bulamamış arkadaşlarıda davet etmek ve gelin birlikte hep beraber kasalım, eğlenelim diye seslenmektir.herhangi bir lvl kısıtlaması yoktur çünkü biz de yeni char larla başlayacağız. biz horde açmayı ve kor2gal serverında olmayı düşünüyoruz ama bu fikir değişebilir.[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 her race den class dan horde arkadaslara acığız /w oturanboga veya aculeus[signature][hline]Blood Feather nick:Sanies guild:Kan Kardeşler Night Elf Rouge ----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Walla bende korgall realme yazmıştım oynıyacak adam arıom die hiç bi cewap alamadım yeni karekter açacak warsa gelsin hem beraber takılırız hem muhabbet ederiz teamspeak serverımızda war beklioz hadi bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hellscream de türk guild imiz var herkes gelebilir,oyun içinde Warinu'yu whisperlarsanız yardımcı olur(Alliance guild iyiz bu arada)[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin [Bu mesaj Blazefury tarafından 08 Ağustos 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende Burning Legion da guild ariyorum sadece arkadaslık icin[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 the maelstrom da o ortamı kurduk valla güzel bi guildimiz war. ben lvl 50 yim şu an.. 50-10 arası deişio guild, sırf türk guildi. 20-25 kişi fln war galiba.. realm fikriniz deişirse bekleriz. tek aranan özellik +18 olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 biz horde düşünüoz bu arada mealstrom pvp deildi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
safakerdem Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadaşlar bende Burnin legion da oynuyorum bende guild arıyorum.Bilinded'in guild master olduğu guilde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine girmek istedim ama almadılar.Dediğiniz gibi yabancılarda sıcak bi arkadaşlık ortamı yok bende Türk kardeşlerime bi sorayım belki alırlar dedim ama onlar yabancılardan daha vurdum duymaz olmuşlar.Not: Hala guil aramaktayım Türk arkadaşlara duyurulur.(22 Shaman Nick: Kajmeran) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sen o 22 şamanı bırak korgalla gel 22 neki 2 günde beraber kassarız arkadaşlıkta war beklioz oyuranboga nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yanlışi yazmış nicki oturanboga :D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : yeni Char aççam ama kor'gal büyük ihtimal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 loooool pardon:) kendi adımı yazamıom siz sallayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende kaç gündür Burning Legion Horde tarafında, muhabbeti iyi, biribirne yardım eden, sadece instance için araya gelmemiş, bir hareketliliği, bir olayı olan, karşı tarafın şehirlerine raidler düzenleyen (kahrolsun bg'ler mahvettiler sokak PvP'sini) bir guild arıyorum.. çoğu guildde MC'ler, instance run'lar yapılıyor ama benim aradığım asıl şey önceden organize edilmiş hareketler.. mesela Gurubashi'yi haftanın enkalablık günü en kalablık saatindede guildle basmak, karşı tarafın büyük şehirleri olsun küçük şehirleri olsun raidler düzenlemek..bunları arıyorum ben; ama ne yazikki insanlar "honor mı lazım? 2saat BG yaparım biter" diye düşünüyor, ne raidlerin eğlencesini ne guildçe arkadaşlarla hareket etmenin zevkini hatırlayan kalmamış.. 60 oliimda bitsin gibi anlamsız bir hava görüyorum genellikle.. bir sitem yazısı gibi oldu ama gerçekten bu konu deli ediyor beni 2haftadır.. yeni guilde başlayacak arkadaşlarıma başarılar diyorum; BL Horde arkadaşlarımdanda yardım bekliyorum.. teşekkürler..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 2 hafta daha bekleyeceğim karakter transfer açılmazsa vashj ya da maelstrom da yeni karakter açacam[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Haha sana basima gelen bir olayi anlatayim frostwhisperde bir turk guildine girdim ismi lazim degil, bakdim ne dayanisma ne yardimlasma hic birsey yok. Sonra cikim dedim guildden cunku ha guild ile oynamisim ha guildsiz oynamisim oyunu bir farki yok. Sonra guildi kuran eleman bana neden cikdin dedi, bende gayet makul bir sekilde yardimlasma yok diyalog yok dedim bakin bana aynen boyle soyledi "Yardim eden guild bulursan banada soyle bende gireyim" dedi. Huhaha bu kadar seviyesizlik olurmu ya, o zaman guildi neden kurdun ? hadi kurdun insanlari neden kabul ediyorsunuz ? hadi ettiniz peki guildden cikan insanlara neden cikiyorsun diye sordugunda sana nedenlerini medenice soyleyen birine neden yukardaki abuk cumleyi sarfediyorsun. [Bu mesaj cursed_knight tarafından 08 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Obaa tam benim kafamdansın bg açıldı mertlik bozuldu zaten artık şehir raidleri az oluo. Biz belki başta az kişi olcaz böle şeyleri istioruz oyunu zaten bundan oynuom. Hardcore mc yapam onyxia kesem dienin zaten küçük guildle işi olmaz gelmesinde zaten. Obaa gibi düşünenleri bekleriz obaa yıda tabi biz başta yardımlaşma olsun die profları bile belirledik we at alımında olsun dier şeylerde olsun paraya ihtiyacı olanlar için herkesin kazancının bir kısmını koyacaı bi hawuz dahi düşünüoruz. CUrsed bahsettin guild çok tanıdık geldi:) salla zaten onları 3 kişi bi araya geldi die guild onların deildir o ismi taşıan herkesindir bizde öle bi sistem istioruz herkes eşit haklara sahip olacak hatta lderi dahi /roll le belirlicez:) KOrgall dayız beklioz hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ayrıca katiliyıorum BG bence oyunu bozdu, nedir oyle capture the flag sanki call of duty oynuyoruz. Halbuki karsilikli raidler mekan basmalar cok daha zevkli en azindan bir savasin parcasi oldugunuz hissettiriyor. BG ye hic girmedim girmeyide kesinlikle dusunmuyorum. Oyunun ruhundan cok sey goturdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: cursed_knight, 08 Ağustos 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Ayrıca katiliyıorum BG bence oyunu bozdu, nedir oyle capture the flag sanki call of duty oynuyoruz. Halbuki karsilikli raidler mekan basmalar cok daha zevkli en azindan bir savasin parcasi oldugunuz hissettiriyor. BG ye hic girmedim girmeyide kesinlikle dusunmuyorum. Oyunun ruhundan cok sey goturdu bence. :tup:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 korgall dan daha az mevcutlu bi yerde başlasaydınız keşke[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesela frostwhisper i onerebilirim 10 bin playeri mevcut, nisanda acilmis serverlerden biri, level 60 oyuncu sayisi az (diger serverlere gore) Genelde low pop, ama bu aralar medium pop da oluyor.Ustelik bende bu serverdeyim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben de tam aksine CTF olayını çok sevdim. Her gün aynı takımla girip oynamak çok zevkli geliyor. Ama tabi EP/WP de ally avlamakta ayrı bi tat. Kemal'in dediği gibi farklı tatlar iyidir.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ctrl+o da ne var sen onu soyle...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu konuda da yine çoğunluğun (kaç kişiyiz ki zaten:) ) isteği doğrultusunda high pop bir server seçtik ama evet gelen arkadaşlar çoğalmakta daha guild ismi falan belirlemedik. hepimizin online olduğu bir saati bekliyoruz bunun için. bg konusunda da +1468464681646 o sokak pvp si lafı çok hoşuma gitti bu arada:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Attack var. Windfuryle staff of dominance proclar diye koydum hehe böyle de görgüsüzüm.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya Bl horde turk guild yokmu ya sade muabbet falan icin..[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 reklamda vereyim.. babalar oyunu subattan beri ilk ciktigi gunden beri oynuyorum yani tecrube konusuyo alın guilde hehe..[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar