Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkilem.

Madcat

Öne çıkan mesajlar

bi kere birisi oss den onceki gece zagaya gitmişti hatta okan sormustu yarın oss ye giricek salak varmı diye. tabi zaga sabah 4 te falan bitio bazen 5 te bittiini bile hatırlarım...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

tabıkı oss...
degıl grup, adrıana lıma benım evıme gelse bıle yınede oss....
bı yıl o kadar calıscam yok lıma yok konser[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

konsere giderdim sabahta kalkar hiçbişey olmamış gibi sınava girerdim.zaten şu salak sınavı gereğinden fazla salladığımız için bu kadar sorun oluyo millet gece yatamıyo fln....Ama kazanamassan var ya kafa fln kalmaz sende.. annen başlardı oğlm ben sana dedim gitme diye vs vs....öbür sınava kdr bi de bunları dinlemek var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unaccompanied
konseri seçende bi gram akıl varsa serefsizim

Adam haklı, gir ÖSS'ye sonra git ABD'de izle![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Ağustos 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene ilk girişimde bir önceki gece Muse geliyodu bende o aralar muse hastasıyım.tabi gidemiyeceğimi biliyordum zaten sonra muse iptal etti konseri.
Ama bir önceki gece bırak museu Rasiohead'i
Sid'li Sex Pistols gelse
Morrison'lu Doors gelse
Layne'li Alice in Chains gelse
Cobain'li Nircana gelse.....
genede gitmezdim hele hele bu sene ciddi ciddi çalıştım son gece sadece 1-2 saat zor uyudum yani gidemezsin ya ciddi ciddi oturup çalıştıysan yapamazsın bunu[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor.
Kölnlü Panter K.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...