Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanımadığınız bir adamla selamlaşmak.

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Yahu bugün yolda yürüyorum. Adamın birini tanıdık bir kişinin babasına benzettim ama alakası yokmuş sonradan farkettim.
Gittim bi güzel nasılsınız efendim vesaire dedim tokalaştım,öptüm vesaire falan.
Sonra bi süre yürüdük ve başka apartmana girdi.
Dumur oldum.
Peki iyi akşamlar efendim dedim tüydüm...
Sonra kendi çapımda koptum. :D
lol.
sizinde böyle bir olay başınıza geldi mi ?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün köşeden dönerken birine çarptım. bir anlık tepkiyle yüzüne bakmadan "pardon abi" demiştim.
travesti çıkmıştı. "sensin abi ulaaaaaaaaaan" diye 100 metre kovalamıştı. yolda bi polis görüp ona sığındım.[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

ben baya ufaktım, babamın elınden tutuodum carrefour da üst kata çıkmıştık yemek bölümüne. orda bi an bıraktı babam bekle dedı bişey alıodu. sonra tuttum elını gidioduk baktım elimi sıkmıo çok gevşek ya baba elımı sıksana falan dedım, bi kadında sureklı bızle gelıo bakıo bıze guluo falan nie gülüo bu kadın dıyıp suratına baktım babamın o sırada fark ettımkı başka bırının elınden tutmuşum gıdıyorum haha çok utanmıştım kaçmıştım. ama yaş ya 5 ya 6[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah bana da biraz deişigi oldu.
5-6 yaşındayken babamı bekliodum annemle aşagıda.nese beyaz bi arba geldi durdu.bende babam die öne oturmuştum :)

ztn duvara, kapıya carpınca pardon deme olayını sölemiyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

okulda nöbetçiyim girenlere kimlik sorgusu yapıyorum çünkü önceki gün bi hırsızlık olmuş.

bir tane kadın yürüyor meğer bizim geometri hocasıymış şşt hanfendi kimlik göreyim dedim. bi döndü dumur oldum :D[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 13 yasındayken bı adamın elını tutmustum babam sanmıstım ama:(

bıde bu yaz guneslenen bayana meraba hocam nasılsınız dedım oda ogretmen dıılım yavrum demıstı:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 09 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
suratına baktım babamın o sırada fark ettımkı başka bırının elınden tutmuşum gıdıyorum haha çok utanmıştım kaçmıştım. ama yaş ya 5 ya 6

aynısı banada olmustu fakat benim elinden tuttuğum kişi biraz ağar abi takılıyodu,bide beklemediği bi anda çekince abimiz baya bi tokezledi,neyseki sıkmadı topuuma guldu şahink repliği ayarında bişeler solemişti[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

küfretmiştir o zaman[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana da oldu öle daha enteresanı..
annemle kadıköyde buluşacaktık kadının birisini arkadan gördüm annem zannettim kadının omzuna elimi atip anne çok bekledin mi ya fln yaptım.. bi baktım annemle alaksı yok dumur oldım bende..nası kaçtıgımı hatırlamıom yaynından kadının.. sona koptum tabi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gZm_, 09 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
ben 13 yasındayken bı adamın elını tutmustum babam sanmıstım ama:(

bende daa kucukken bi kadının elini tutmuştum annem biye, hemde otobus mola vermişti mola yerinde, ne bileyim anneme benziyodu ustundekilerd benziyodu hatta aynı kokuyodu, garip tabi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

Bi keresınde aksam ark.larla bulusucaktık cok uzun suredır gormemıstım onlar sonra bızım bı arkadasa benzer bırı karsımda duruyo bende hani yaparlar ya kosarlar bı tane patlatırlar kostum tam poposuna bı tekme atmıstım sonra bı dondu cocuk benım ifade bı anda degıstı dırek arkamı dondum
-Wolky nerdesın ya dıye bagırdım
sonra hemen kosarak uzaklastım arkamı dondugumde wurdugum cocuk bana şaşkın şaşkın bakıyo heralde şizofren fln zannetmıstı benı :([signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...