Private Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evet bu fiyatlarda, böyle canım sıkılınca oyun bile oynayabileceğim iyi bir şey ne önerirsiniz. Bir de oyun oynama süresi 6 ayla sınırlı kalmayacak yani ileriye dönük iyi birşey almayı düşünüyorum. Sizce iyi birşey mi alsam yoksa kötü bişiy alıp sene sene değiştirsem mi daha mantıklı olur? Biraz yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 verdigin fiyat aralıgı ile çok kaliteli bişeyler alabilirsin diye düşünüyorum.Toshibanın ust duzey modellerini onerebilirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İşte param var birazcık ekleyebilirim de acaba iyi bişiy mi alsam yoksa orta karar bişiyi senede bir değiştirsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 en kralını al sen para yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eğer özel bir program tercihiniz yoksa apple powermac serisini kesinlikle öneririm.pc de boşuna saç baş yolmaya değmez.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tek önerim: (eğer performans yanında imaj da önemliyse) http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81340&productid=bd45779 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eğer windows kullanmam şart değil, şöyle güzel ve iyi olsun diyorsan apple'ın gayet güzel notebook'ları var. sony'lerde fena değil ama bence gidip toshiba quasimo al.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o toshiba quismo benim bildiğim 5300$ olması lazım ki oda 7100ytl falan ediyo. bunla beraber kendileri aşmış bir alettir. ama şu ferraride fena değil hani. para kasmak lazım =)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hp nx8220 hepsiburada.com satio bende az islemcisiyle oynanmisi war yurtdisindan aldiim icin ama kendisine sahibim mutluyum ztn oyun icin aldim oynatio da mis gibi..eskiyince gene alirim die de cosmadim.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 toshiba qosmio f10-101: 3067$ (kdv dahil) özellikleri:1.7 cpu, 512 mb ram, 60 gb hdd, fx5700 128 mb ekran karti, dvd rw, 3.9 kg Fujitsu siemens amilo m 1425: 1651$ (kdv dahil) özellikleri:1.7 cpu, 512 mb ram, 60 gb hdd, 128 mb ati radeon 9700 ekran karti, dvd rw, 3 kg..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fujitsu alma...traktör gibi ses gelio laptoptan :) msnde sesli chatte arkadaslarim soruodu hep o ses nerden gelio die o kadar sesli ve sürekli calisan fan ilk kez gördüm o da arkadasimindi ztn allahtan almadim öyle bisi :) dell ve hp kullandim bi de bunlar bilmem kac saatte bir ^puff^ die bi ses cikario 1-2snlik soora susuo tekrar adam gibi yani..dell de toptan satis amacli bi marka olduundan tek alcain zaman pahaliya gelio..toshibaninda ismine cok para aldiini düsündüm..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar