Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2500-3000 dolar arası Notebook

Private

Öne çıkan mesajlar

evet bu fiyatlarda, böyle canım sıkılınca oyun bile oynayabileceğim iyi bir şey ne önerirsiniz. Bir de oyun oynama süresi 6 ayla sınırlı kalmayacak yani ileriye dönük iyi birşey almayı düşünüyorum. Sizce iyi birşey mi alsam yoksa kötü bişiy alıp sene sene değiştirsem mi daha mantıklı olur? Biraz yardım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

verdigin fiyat aralıgı ile çok kaliteli bişeyler alabilirsin diye düşünüyorum.Toshibanın ust duzey modellerini onerebilirim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eğer windows kullanmam şart değil, şöyle güzel ve iyi olsun diyorsan apple'ın gayet güzel notebook'ları var. sony'lerde fena değil ama bence gidip toshiba quasimo al.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

hp nx8220 hepsiburada.com satio bende az islemcisiyle oynanmisi war yurtdisindan aldiim icin ama kendisine sahibim mutluyum ztn oyun icin aldim oynatio da mis gibi..eskiyince gene alirim die de cosmadim.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

fujitsu alma...traktör gibi ses gelio laptoptan :) msnde sesli chatte arkadaslarim soruodu hep o ses nerden gelio die o kadar sesli ve sürekli calisan fan ilk kez gördüm o da arkadasimindi ztn allahtan almadim öyle bisi :) dell ve hp kullandim bi de bunlar bilmem kac saatte bir ^puff^ die bi ses cikario 1-2snlik soora susuo tekrar adam gibi yani..dell de toptan satis amacli bi marka olduundan tek alcain zaman pahaliya gelio..toshibaninda ismine cok para aldiini düsündüm..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...