RedemptioN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eğer elinizde nitelikli bir OGAME Evren 2 hesabı varsa WOW 'da altın karşılığı takas edebilirim. Eğer filolarınız çok güçlüyse WoW 'daki herhangi bir serverda herhangi bir karakteriniz için. Altın verebilirim. Özellikle AGAMAGGAN serverında oynayan varsa. Ogame Evren2 hesabı karşılığında 50-100g arası para veririm. Takas etmek isteyenler MSN: [email protected] 'dan bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://forum.paticik.com/area.php?id=8 buraya yazsan daha iyi olurdu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 6 sömürgeli bir hesabım var, 4 sömürge 15. seviyeye olaşmış, diger 2si gelişiyor yavaş yavaş ama evren 4 bi de wow dışında bir şey vermen lazım, oynamıyorum çünkü=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bnmde ewren 1 de war. 100 bin puanım war. sıkıldım wermek istiodum birine[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheh 100g'Ye gitti acc :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende bilsem evren 2 de oynardım yüh ya ;)[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar