Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Oeh be öküzlüğün parayla satılması lazım her önüne gelen böyle olmamalı...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 amuhuah adam süfermis valla kadinin yüz ifadeleri de ilginc aslinda :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 diyecek söz bulamıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tip beni korkuttu ... ayip be[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 öeah be pastörize öküz.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tokadi yiyo daha siritiyo tam ayi ya[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben ne yaptım ya huaha havasında sırıtmaya devam ediyo. spikerin en sondaki bakışı da ayrı bi mevzu.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gavur fantazisi[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 adam harbi bir idol olmuş orda.:D[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hehe.. :D[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 PUHAHAHHAHAHAHAHH,adam azmış canlı yayında utanmasa tecavüz edecek kadına[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ayaküstü yedi manitayı :-p[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 muahahaha kamil arkadan nasıl yapışmış[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 canlı yayın bittikten sonra erkek spikerinde bıyık altından gülüşü asasaasdasa[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz...
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ee kargaşa olmuş orda :P taciz ederler mutlaka bir resimdede arkadan kadının göğsüne elini uzatıyordu bi adam[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahaha süpermiş ya öküüzz![signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 linkte bi sorun olabilirmi? Bana salak bi hosting sayfası çıkıyor.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kadin cok guzel koymus ama adam ya[signature][hline]
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 elemanın tipi 10 numara yaw.. Tam abaza. Kesin film teklifi alır. Hayvanat bahçesi çekimleri için.. Kameraya çabuk ısınmış.[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adam frankenstein a benziyor abi o nasi bi çenedir??[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nasıl indireceğimi söylerseniz sevinirim ya anlamadım ben bu siteyi[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Çaktım :) [Bu mesaj Dreamer tarafından 10 Ağustos 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adam buldum değerlendirelim demiş yapmayın şimdi :-)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Elemanın tipi sin city'deki cyclops'a benziyor :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Öne çıkan mesajlar