Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı yayında taciz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amuhuah adam süfermis valla kadinin yüz ifadeleri de ilginc aslinda :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
tokadi yiyo daha siritiyo tam ayi ya[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
gavur fantazisi[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Mesaj tarihi:
ayaküstü yedi manitayı :-p[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Mesaj tarihi:
ahaha süpermiş ya
öküüzz![signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
elemanın tipi 10 numara yaw.. Tam abaza. Kesin film teklifi alır. Hayvanat bahçesi çekimleri için.. Kameraya çabuk ısınmış.[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good
Mesaj tarihi:
nasıl indireceğimi söylerseniz sevinirim ya anlamadım ben bu siteyi[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D

Çaktım :)

[Bu mesaj Dreamer tarafından 10 Ağustos 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...