Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 türkiyenin en seviyeli ve en kaliteli spor programı 90 dakika kenen onuk un vefatına rağmen devam ediyor fuat akdağın sunduğu programda hıncal ve haşmet yine yerlerinde çok şükür... ama yeni bir yüz olarak mehmet demirkol var açıkçası ben mehmet demirkolun yazılarını yorumlarını çok beğeniyorum ve iyi oldu diyorum...[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheh bende başlığı okuyunca sanki 90 dk da oyle ameliyatla yuzleri degistiren abidik bi program sandım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne biliim yaw işte mehmet yeni bir yüz :) neese... önemli olan iyi mi olması kötümü olması bence iyi[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bence de mehmet demirkol ii bir yorumcu cnntrk den transfer etmişler yorumculuguna bişe diyemem ama keşke 90 dk 3 kişi devam etseydi..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 milliyette'miydi o adam?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? [Bu mesaj uncla tarafından 08 Ağustos 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 O değil de Osman Tanburacı'nın adresini bilen var mı? Ev/yazlık/iş yeri hepsi olur.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ne yalan söyliim televizyonda takip ettiğim tek program da bitseydi üzülürdüm.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kalabalil olmus ya luzumsuz.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: BulletRide, 08 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki: O değil de Osman Tanburacı'nın adresini bilen var mı? Ev/yazlık/iş yeri hepsi olur. napcan lam bazen bizim isyerinin onunden geciyor dandik arabasiyla :D[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 güzel olmuş dun izledim adam da bişiler biliyor =) işallah bilgisi futbolla kısıtlı değildir benim 90 dakikanın en sevdiğim yanı, futbol dışında da konuşulmasıdır yani[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hincal uluc'unda gomlek bombaydi, pavyoncu gibi :D[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 wallahi bnde dikkat ettim hele o kolyeyle :D[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kolyeyi bırak açmış bagrına kadar genç delikanlı =) bide havai, gömlek bomba ya[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hıncal Uluç,başta görev dağılımı yaparken komikti,spikerin yüzünde "Ben Yorum Yapmayacakmıyım" edasi oluştu sanki :) Mehmet Demirkol için,umari iyi olur olmuştur diyorum ama program biraz daha uzarsa daha iyi olur...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bencede uzamasi lazim zaten programin yaridan fazlasi reklam.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar