Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90 dakika da yeni yüz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkiyenin en seviyeli ve en kaliteli spor programı 90 dakika kenen onuk un vefatına rağmen devam ediyor fuat akdağın sunduğu programda hıncal ve haşmet yine yerlerinde çok şükür...
ama yeni bir yüz olarak mehmet demirkol var açıkçası ben mehmet demirkolun yazılarını yorumlarını çok beğeniyorum ve iyi oldu diyorum...[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
Mesaj tarihi:
milliyette'miydi o adam?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?

[Bu mesaj uncla tarafından 08 Ağustos 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne yalan söyliim televizyonda takip ettiğim tek program da bitseydi üzülürdüm.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 08 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
O değil de Osman Tanburacı'nın adresini bilen var mı? Ev/yazlık/iş yeri hepsi olur.
napcan lam bazen bizim isyerinin onunden geciyor dandik arabasiyla :D[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D
Mesaj tarihi:
güzel olmuş dun izledim
adam da bişiler biliyor =) işallah bilgisi futbolla kısıtlı değildir

benim 90 dakikanın en sevdiğim yanı, futbol dışında da konuşulmasıdır yani[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
kolyeyi bırak açmış bagrına kadar genç delikanlı =) bide havai, gömlek bomba ya[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
Hıncal Uluç,başta görev dağılımı yaparken komikti,spikerin yüzünde "Ben Yorum Yapmayacakmıyım" edasi oluştu sanki :)

Mehmet Demirkol için,umari iyi olur olmuştur diyorum ama program biraz daha uzarsa daha iyi olur...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game

Forget To Name,Play The Game
  • Yeni Oluştur...