uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eastbay.com denen siteden bi kaç parça biseyler begendimde ancak daha once internetten bisey getirtmedim, getirten arkadaslar yardimci olabilirmi? guvenlimidir degilmidir ne kadarda gelir vs vs..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadaşlarım devamlı ayakkabı alıyorlar ama tam bilgim yok mlsf.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abim bankacı , internetten hiçbişey alma der durur. ben bi iki kere bişeyler yapmıştım , olmadı bişey. yani değişiyo o şeye göre...şirkete göre diyim...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla ben gittigidiyoru kullandım ordan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. sorunsuz ve teslimatta beklediğimden çabuk oldu. ama tabi iyice incelemek lazım.
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gokkan sen nerden siparis vermistin?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Öne çıkan mesajlar