Cinruhi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben magic oynamıyorum ve bilmiyom ama gördüm. Sormak istediğim bu magic oyununun matrix filmindeki gibi bi felsefe(ya da herneyse) içerip içermediği. Örneğin toplamda kartların anlattığı bi hikaye olması gibi. Grafikler çok yaratıcı, etkileyici. Daha önce alakalı bi başlık bulamadım.[signature][hline]:D Feeling is believing. :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Selamlar, Bir sezon içinde çıkan kart kümeleri, birbirleriyle konu yönünden bağlı oluyorlar ve bir hikâyenin çeşitli parçalarını anlatıyorlar. Fakat hikâye ile oyunun stratejik niteliği birbirinden tamamen bağımsız. Kartların belirli bir hikâyeye dayanması ek bir eğlence ve kartların isimlendirilmesi için bir kılavuz oluyor. Gelin görün ki hikâyeler de aslında bir o kadar güzel ve konular çekici. Esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ne hikayesi ya para tuzağı.Ortaokulda dinimi imanImI kuruttu beter olsun oyunuda hikayeside :) Gerçi bi hobidir ve hobilere para harcamak en az oynamasI kadar zevklidir mantığıyla yakla$Inca biraz kendimi avutuyorum ama ne zmn o kartlarI görsem bi tarafIm acIyor :([signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 magic ortamlarında sürekli bulunursanız bu oyunun tek numarasının müsabaka esnasında olmadığını görürsünüz çünkü katılır mısınız bilmem ama oyun hayat hakkında çok şey öğretir bana kalırsa. deste kurarken ki hesaplar, fikirler, bunların düello esnasında test edilmesi, magic cafelerinde geçirdiğiniz zaman içindeki muhabbetler, değiş-tokuşlar ve nihayetinde kozların paylaşıldığı turnuvalar... keşke herkes oynasa...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 magic oyununun kartlarının büyülü olduğuna inanıyorum ben. yaklaşık 5 senedir oynuyorum ve iki sene önce ünv başladım ve tanıdığım birkaç yeni kişiye anlattım (5 kişi) ve şimdi hepsi manyağı olmuş durumdalar. deli gibi bağlandık. ama oynaması çoook zevkli bea![signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheuh 5 sene öncesi 2000 yılı eder.. 2000 nationals aklıma geldi. o kadar hazırlanmıştım. stompy kurduydum. her desteye karşı bin kere playtest et. replenish kalsın bi tek. ilk tur karşına replenish gelsin ;( pro mirror meçaptan korkardım bi de son tur pro stompy :D 10 puanla ilk32nin dışında kaldık sonuç olarak. yine de çok zevkliydi. o yaz tangle wire çıktı hastasıydım. magic tarihinde en sevdiğim karttır kendisi. özledim lan... böeeeaaah[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yaz olur mu bee.. ne diorum. urza bloun ikinci seti idi. heuhe nemesis posteri hala duvarımda durur. şu an sağ yanımda.. bakıp bakıp tangle stompyli günlerimi hatırlarım böhöüüüü[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sanslisin ilk 32'nin qualify oldugu gunlere denk gelmissin. su anda ulke sampiyonalarina katilan toplam oyuncu sayisi bile 32 etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet yaa.. 102 kişi mi ne vardı hatta.. ama yine çoğalıyor sanırım bu sene bi prerelease e girdim ve sayının çoğalmaya devam ettiğini duyuyorum arklardan.. bence 2006 nationals bayağı sağlam olacak sene içinde de otele geçiş yapılır umarım :) saklının üst katını da açtılar sanırım ama[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yani bu oyunda yüzüklerin efendisi gibi bi hikaye yakalayamıcaz diyosunuz..[signature][hline]:D Feeling is believing. :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Ishinotsuyoihito, 07 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki: Selamlar, Bir sezon içinde çıkan kart kümeleri, birbirleriyle konu yönünden bağlı oluyorlar ve bir hikâyenin çeşitli parçalarını anlatıyorlar. Fakat hikâye ile oyunun stratejik niteliği birbirinden tamamen bağımsız. Kartların belirli bir hikâyeye dayanması ek bir eğlence ve kartların isimlendirilmesi için bir kılavuz oluyor. Gelin görün ki hikâyeler de aslında bir o kadar güzel ve konular çekici. Esen kalın. çok güzel bir açıklama... hikayeleri takip edersen de zevk alırsın bayağı ama oyundan zevk almaktan hikayeye sıra gelmior :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: jazzyjam, 08 Ağustos 2005 16:20 tarihinde demiş ki: eheuh 5 sene öncesi 2000 yılı eder.. 2000 nationals aklıma geldi. o kadar hazırlanmıştım. stompy kurduydum. her desteye karşı bin kere playtest et. replenish kalsın bi tek. ilk tur karşına replenish gelsin ;( pro mirror meçaptan korkardım bi de son tur pro stompy :D 10 puanla ilk32nin dışında kaldık sonuç olarak. yine de çok zevkliydi. o yaz tangle wire çıktı hastasıydım. magic tarihinde en sevdiğim karttır kendisi. özledim lan... böeeeaaah hahaaa ben 32. olmuştum :) hemde eksikli deste ile :P (%40 oyunculuk %49.9 şans ve %0.1 deste kalitesiyle geldi başarı)[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: BabacumMostors, 09 Ağustos 2005 00:45 tarihinde demiş ki: said: jazzyjam, 08 Ağustos 2005 16:20 tarihinde demiş ki: eheuh 5 sene öncesi 2000 yılı eder.. 2000 nationals aklıma geldi. o kadar hazırlanmıştım. stompy kurduydum. her desteye karşı bin kere playtest et. replenish kalsın bi tek. ilk tur karşına replenish gelsin ;( pro mirror meçaptan korkardım bi de son tur pro stompy :D 10 puanla ilk32nin dışında kaldık sonuç olarak. yine de çok zevkliydi. o yaz tangle wire çıktı hastasıydım. magic tarihinde en sevdiğim karttır kendisi. özledim lan... böeeeaaah hahaaa ben 32. olmuştum :) hemde eksikli deste ile :P (%40 oyunculuk %49.9 şans ve %0.1 deste kalitesiyle geldi başarı) adi herif ya.. masticoresuz gaea's cradlesız stompyle nerye kadar.. o startı ben verseydim herşekil kalırdım lakin lossla başlamak çok büyük rezillik idi zamanında hala öle sanıorum :D ilk maç loss ise bırak çık git ortaköye kızlarla filan takıl yani pazar'ına yazık :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 09 Ağustos 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ohoo ben win ile başlamıştım :) hatta genconın barga,ni vardı ya onu yenmiştim ehe.. ama sistemde yneik başlamak avantajlı oluyor 5/1 gibi bir skorla direk yükselebiliyorsun yok arda bir de beraberlik aldın o zamn şin sakat işte ehueh[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 turnuva sonunda puanlar eşitse ilk maça bakılır.... ama artısı da var evet. yine de winle başlamak tercihimdir :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar