Lagwagon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 wow'umu ihtiyactan satıyorum... elden teslim.herseyi yepyeni kutusuyla.. pazarlıksız 70ytl.. ilgilenenler pm atsın...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Karakter varmı ve sana bu account ismi şifresi konusunda nası güvenebilirim?[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadasm bende senin yerinde olsam guvenmezdim ondan elden teslim ve ordakı bir net cafede accountu deistirmeyi dusunuyorum,yani birlikte gidilip sen sifreyi deistirirsin kutuyu alırsın,parayı verirsin ve sonra da 2 tarafta mutlu olur:D bulusma yeri bakırkoy olarak tercihimdir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar