ekonuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi tane sifreli excel dosyam war ve onu kırmam gerekıo ama saglıklı bı program bulamıyorum bilgisi olan war mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 exel access ve benzeri dosyaların şifrelerinin kırılması ya da deneyerek bulunması gibi birşey söz konusu değil çünkü programını bulduğunda anında veriyor sana : ) program ismi hatırlamıyorum ama exel password recovery şeklinde aratırsan bulabilirsin ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekonuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya yok 4 haneli ise bulabılırım yok satın alırsanız 10 haneliye kadar cracklerim gibi programlar war uyuz oldum kesin guzel bı program olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar