Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 pis edepsiz lonely seni, kaka cocuk.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 OMFGWTFBBQ????????[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Buradanda söylüyorum. 6 ay boyunca resmini yanımda taşıdım. Seni herkese sordum, araştırdım. Hakkında herkesten bilgi aldım. Eğer birisi "onun sevgilisi var" dememiş olsaydı sana bunları 6 ay önce yazmış olacaktım. Seni kazanmak için ne gerekiyorsa yapıcam Clementine..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Mortis, 10 Ağustos 2005 03:57 tarihinde demiş ki: ahahahaha ben de diecektim ki, Clementine ne güzel seni anlio, seni düşünüo onla çıksana... resmen aklımdan bu geçmişti ahahah :) inşallah gerçek olur.. :[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: HasMez, 10 Ağustos 2005 03:57 tarihinde demiş ki: erkek diil mi o ya? fato saptın yine yanlış yollara öhöm öhömmmmmmmm O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Lonely, 10 Ağustos 2005 03:59 tarihinde demiş ki: said: Mortis, 10 Ağustos 2005 03:57 tarihinde demiş ki: ahahahaha ben de diecektim ki, Clementine ne güzel seni anlio, seni düşünüo onla çıksana... resmen aklımdan bu geçmişti ahahah :) inşallah gerçek olur.. : olur olur merak etme, naz yapio o şimdi :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ozmn 40 pınarda bi yaglı güreşe davet ediyorum seni fatih. burda öyle kolay kız vermezler[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Clementine, 10 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki: üstelik bende bilmediği bi sürü şey var..dengesizim fln :P :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Mortis, 10 Ağustos 2005 04:00 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 10 Ağustos 2005 03:59 tarihinde demiş ki: said: Mortis, 10 Ağustos 2005 03:57 tarihinde demiş ki: ahahahaha ben de diecektim ki, Clementine ne güzel seni anlio, seni düşünüo onla çıksana... resmen aklımdan bu geçmişti ahahah :) inşallah gerçek olur.. : olur olur merak etme, naz yapio o şimdi :P ehueh haydaaa :D [signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 10 Ağustos 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yaa ben "eheeuheh haydaaa :D" die bişey demedim ki eheheh :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Ardeth, 10 Ağustos 2005 04:00 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 10 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki: üstelik bende bilmediği bi sürü şey var..dengesizim fln :P :) aboww harbi ya bak bunları yazarken düşünmemiştim O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Mortis, 10 Ağustos 2005 04:02 tarihinde demiş ki: yaa ben "eheeuheh haydaaa :D" die bişey demedim ki eheheh :P ya pardon ya ahah hep yapıyorum bunu O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 10 Ağustos 2005 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ozaman lonely e armağan ettiğim şarkıyı değiştiriyorum, "My Darling Clementine" :) Neyse iyi geceler hehe, ayrıca aşkın nefret duygusunu uyandırmasında da çok büyük bir yanlışlık var, iyi düşünün derim.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 üstümden bir yükmü kalktı yoksa yeni bir yükmü bindi anlayamadım daha :([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sonuç nedir? platonik mi bu aşkın sonucu?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 my darling clementine diyince nedense aklıma eternal sunshine of a spotless mind geldi bi ara seyredin emi birlikte.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 lonely olur o iş sen merak etme benim içime doğdu :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Muhallebiciye gidin... :-) @HasMez Bizim bi beyti hadisesi vardı, noldu o iş? [signature][hline]we r the n00bz [Bu mesaj Murtaza tarafından 10 Ağustos 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Cuce, 10 Ağustos 2005 04:08 tarihinde demiş ki: my darling clementine diyince nedense aklıma eternal sunshine of a spotless mind geldi bi ara seyredin emi birlikte. bnm nick de ordan geliyo ztn :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Lonely, 10 Ağustos 2005 04:06 tarihinde demiş ki: üstümden bir yükmü kalktı yoksa yeni bir yükmü bindi anlayamadım daha :( yaa niye yük binsin üstüne bence daha iyi oldu böyle..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Murtaza, 10 Ağustos 2005 04:09 tarihinde demiş ki: Muhallebiciye gidin... :-) @HasMez Bizim bi beyti hadisesi vardı, noldu o iş? valla şu aralar yatırımlarım arasında kebapçı yer almıyor eger kastın o şekilde "beyti hadisesiyse" . gıdadan ziyade hizmet sektörüne atılasım var. pek çeviremedik galiba neyse idare et artık.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Fatih dedi ki bana "Cts günü için Develi' de yer ayırttım akşam yemeği için, bütün pati ailesi davetli..." yalan mı?[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tangarine... Aman! bunu sozu başkası sölemesli sanırım pardon.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 asıl Develi de yer ayırtalım, Clementine ile Lonely başbaşa yemek yesin :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Murtaza, 10 Ağustos 2005 04:15 tarihinde demiş ki: Fatih dedi ki bana "Cts günü için Develi' de yer ayırttım akşam yemeği için, bütün pati ailesi davetli..." yalan mı? öeh. marina develi?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar