Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olmaktan nefret ediyorum..

Lonely

Öne çıkan mesajlar

Üzülme arkadaşım, aslında çoğu zaman yanlızsındır zaten :)
Ancak kendini anladığın zaman yanlız değilsindir.
Ayrıca üzülmekte hayatın gerekli bir parçası, çok klişe olsada üzülmeden ne önce yaşadığın ne de sonra yaşacağın mutlulukların tadına varamazsın. Ancak üzüldüğün zaman mutlu olduğunu anlayabilme kapasitesine sahip olursun.

Ayrıca aklını uyuşturcak çeşitli yollara başvurmadığın sürece(alkol vs gibiki ben bunları tasvip etmiyor hatta kınıyorum), üzüntüleri yaşaman kaçınılmazdır, bu yüzden kabul edersen bu durumu iş sadece zamana kalır :) O yüzden eğer olmazsa yapman gereken fazla da birşey yok aslında, kabul etmekten başka.

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ağustos 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İçme bence zaten, içkiyi sarhoş olmak için kullanmak, aklını ve iradeni teslim etmektir, o da zaten kırılgan olduğun bir durumda seni daha çok yıpratır. Böyle zamanlarda en iyisi sakin ve sabırlı olma yeteneğini geliştirmektir. Ayrıca içkiyi de adabıyla içmek gerekir :)

Ve de yaşadıklarının yıkıcı değil yapıcı olması için sakin bir akla ihtiyacın var, yoksa sen de etrafda aşk yalan ilişkiler yalan diye dolaşmaya başlarsın bir süre sonra (ki bu yıkıcı bir etkinin sonucudur, bu cümle bahsettiğim şeyin yanlışlığı ya da doğruluğu hakkında hiç bir yorum içermemektedir)

''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ağustos 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kendime zarar verdiğim tek şey şu lanet olası sigara.
her sigara içişimde kendimi beyinsiz, aptal, gerizekalı, ahmak, hıyar, şapşal gibi hissediyorum. nitekim öyle olmasam sigara içmem..
Ama şimdi tekila olsaydı acaip iyi giderdi o da başka mevzu... :hmm:[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...

[Bu mesaj Lonely tarafından 10 Ağustos 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak böle durumlarda şunu yap ben sürekli öle yapiorum; dünyada ne kötü durumlarda olan insanlar var, böle ağzına koyacak yemek arayan, kolu bacağı olmayan, dilenen vs...
ve de ki içinden "benim en büyük derdim de bu olsun be abi"
bunu yap işe yario gerçekten :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini
neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini
neyleyim sen yoksan eğer sahilleri kırları
neyleyim sen yoksan eğer yazı kışı baharı

nede haklıymış meğer aşk uğruna yananlar
sende beni yakıp gittin gecen yıl bu zamanlar[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST

delikanlı adam renkli takım tutmaz

www.2pac.com
http://www.interscope.com/2pac/
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada kişisel yorumumu istersen ben kızın tonunda hafif bir "emin olamama" sezdim. Hani zaman harcamaya değer bir ilişki olduğuna inansa kabul edecekmiş gibi, yani etmekle etmemenin ucunda duruyor gibi bir bakış açısı sezdim. O açıdan sana yardımcı olacak şey uzun bir sohbettir. Kendisiyle konuşabilirsen sen daha iyi olur bence.

Ayrıca herkesin aşkı doğru olsaydı, dünya aşkın yalan olduğu gibi yalanlarla dolamazdı :)

Burdan herkese
"Wish I Had an Angel"
şarkısını armağan edip ayrılıyorum heh.

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ağustos 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

itirafım :

bahsettiğim bayan Clementine.
kendisinin nickini vermedim çünkü herhangi bir şekilde onun canının sıkılmasını ve rahatsız olmasını istemedim.
Ama artık o da kendini bildiğine göre saklamanın hiç bir mantığı yok.

Evet.. Ben Clementine'yi seviyorum...

(Biraz olsun rahatladım)[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...