Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olmaktan nefret ediyorum..

Lonely

Öne çıkan mesajlar

İlerde ne olacağını bilemezsin, daha iyi birini bulabilirsin de, bulamayabilirsin de bunların kesin bir sonucu olmaz. Ama hayatını değiştirecek olan bulmayı ummak ile ummamak olur. Onun dışında tamamen bitmemiş olan bir ilişkide (ya da ilişki öncesi dönemde) elinden geleni yapki sonra pişmanlık duyupta kendi üzme, neden elimden geleni yapmadım diye. Ama olmuyorsa da yıpranmanın anlamı yok.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ağustos 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 10 Ağustos 2005 02:50 tarihinde demiş ki:
Onun dışında tamamen bitmemiş olan bir ilişkide (ya da ilişki öncesi dönemde) elindne geleni yapki sonra pişmanlık duyupda kendi üzme, neden elimden geleni yapmadım diye.
işte bende bunu yapmak istiyorum ama öyle tıkandımki.
feci durumdayım. düşünmekten iş yapamaz oldum.. kafayı sıyırıcam[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

Elin kolun bağlı beklediğin her süre, senin kontrolünde olmayan ve geri çeviremeyeceğin olayların olma ihtimali var. O açıdan dedim, keşke daha önce davransaydım, keşke şunu yapsaydım falan diyebilirsin. Sanırım bu durumda duygularını dinlemek en mantıklı olur ama tabi herşeyin sonunda pişman olma ihtimalin var eğer pişmanlık denen duygudan tamamen yoksun değilsen.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

@Clementine :
sana kızın mail adresini versem, sende gidip ona ondan çok hoşlandığımı, aylardır sürekli onu düşündüğümü, onu kazanabilmek için her türlü savaşa gözümü kırpmadan atılacağımı filan söylesen.. aldığın tepkiyi sende bana aktarsan. sende bayansın. bayan tepkilerinden anlarsın...[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 10 Ağustos 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
Ardeth, yazdıklarını okuyunca içimden kızın yaşadığı şehire gitmek geldi.

Bence bu hislerinden en azından isteklerinin ve duygularının ne yönde olduğunu çıkarabilirsin. Gerçekten her hissetiğini noktası noktasına uygulayamazsın ama en azından ne doğrultuda olduğunu anlamak bile büyük dikkat ister. Duygular ne kadar güçlü olursa, onları çözmek okadar kolay olur. Duyguların keskinliğini kaybetmeden bazı kararlar al bence.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

eger çaresizsen irenç bişey aşık olmak.karşılıklı yaşandgı zaman dunyanın en buyuk zevklerinden biri.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

duygularım keskinliğini kaybetse belkide biraz olsun rahatlıcam.
her geçen an dahada keskinleşip, kalbimin daha çok yerini kesiyor[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 10 Ağustos 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
@Clementine :
sana kızın mail adresini versem, sende gidip ona ondan çok hoşlandığımı, aylardır sürekli onu düşündüğümü, onu kazanabilmek için her türlü savaşa gözümü kırpmadan atılacağımı filan söylesen.. aldığın tepkiyi sende bana aktarsan. sende bayansın. bayan tepkilerinden anlarsın...

olur ama mailini buraya yazma bari :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

Duyguların keskinliğini kaybedince geriye o duyguların kırıntıları kalıyorki bence onlar çok daha rahatsızlık verici :)

Vereceğin kararlar, o keskin duyguların kalbini mi keseceğini yoksa önünü mü açacağını belirleyecek :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Buarda burda önemli olan Clementinenin bu arkadaşı senle konuşmaya ikna etmesi. Eğer gerçekten savaşmak istiyorsan asıl konuşmayı sen yapmalısın, senin duygularını senden başkası aktaramaz.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

@Lonely git balkona otur temiz hava al kendine gel en olmadı elini yuzunu yıka bi sigara iç ve mantıklı olarak dusun [spo1=dipnot]kimse simdi kalkıp askta mantık yoktur demesin lutfen[/spo]
sonunda bu kadar acıya ve huzursuzluğa deyip deymeceğine karar ver ama bu kararı enine boyuna dusun demişşinki kız uzun bi sure yurt dısına gidecek bunu da goz ardı etme sakın ona gore ya git kopekler gibi seni seviyorum sana asığım de yada sonunda bu işin yurumeyeceğini anlayarak kendini toparla boyle ikilemde kalma. cok zorlanırsan kardesin gibi gorduğun bi arkadasını al yanına kor kutuk iç ve hıncını duvardan yada baska bişiden cıkart agla durmadan ondan sonraki gün kalktığın da bazı seylerin değişmiş oldugunu goruceksin[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Sosyal ağlarda paylaş

kalbimi kesse bile, bu gerçek bir mucize.
cidden mucize. onunla ilgili duyduğum ve öğrendiğim şeylerden sonra çok hoşlandığım ve 6 ay boyunca resmini yanımda taşıdığım kızla inanılmaz bi şekilde tanıştım.
6 ay bekledim, iki 6 ay daha beklemeye hazırım ama acaba beklememin bi faydası olacakmı?
ayrıca o "beklerim" sözüne biraz fazla alışık biri. şimdi ona "seni iki 6 ay daha beklerim" desem, diğer duyduklarından farklı gelmezki :([signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

işin asıl kötü yanı, ondan gerçekten hoşlandığıma inanmıyor.
deminde söylediğim gibi diğerlerinden farklı görmüyor ve sanırım ortak bazı özelliklerimizden dolayı ciddi olduğumada inanmıyor. :hmm:[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

Karşındaki kişiyi en iyi sen tanıyorsun yine bence o yüzden ne yapman gerektiğini sen biliyorsun. Örnek olarak o bekleme konusu. Bunun gibi detayları iyice inceleyip hareket et. Aşkı yaşarken mantık olmaz ama aşkı elde etmek için mantıklı davranmak gerekir :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Bak kızla konuşuyorum...
Bi kere son dediğini okuttum ona ve üzüldü gerçekten...
Her şeyden önce birbirinzi daha 1 haftadan kısa bi süredir tanıdığınzı söyledi (ki o da internettenmiş...) o da senin çok farklı ve bi çok konuda ona benzer biri olduğunu düşünüyo ama sonuçta bu şekilde bi ilişkinin çok mantıksız olucağını düşünüyor :/ haklı da ama..seninle konuşmak onun için de bi zevkmiş ama sonuçta sanal olan herşeye karşıymış :) diyo üstelik bende bilmediği bi sürü şey var..dengesizim fln :P yaa böyleymiş işte..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 10 Ağustos 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
internetten başlayabilir ama internetten devam etmesi şart değilki :-?
ben bu kadın milletini anlayamıorum... :(

ya tamam haklısın ama..sonuçta..biliyosun o bi yıl yokmuş burda..nasıl görüşebilirsinizki her şeyi geçtim!!?[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...