Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olmaktan nefret ediyorum..

Lonely

Öne çıkan mesajlar

said:
Pha, 09 Ağustos 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Direk sanal alem üzerinden olmaz o iş.
Ha görüşürsün sonradan gelişir belki bazı şeyler o mümkün tabi.
Cam de fıstık gibidir kız bi gidersin senden kalın sesi var misal aşk falan kalmaz şerefsizim hehe.

o zaman işi sağlama alıp voice chat yaparsın eheh[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

fatıh umarım asık olmazsın...
olma sakın
hayırrrr......

ben guvenıyom sana asık olmıcaksın sen:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

clementine ben senin demek istediğini anladımda, kızı görünce söylemek istediğim herşeyi bi anda unutuveriyorum yada söylemeye cesaret edemiyorum demek istedim.[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 09 Ağustos 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
clementine ben senin demek istediğini anladımda, kızı görünce söylemek istediğim herşeyi bi anda unutuveriyorum yada söylemeye cesaret edemiyorum demek istedim.

:)ya hay allm.. burdan dök içini o görür belki :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

bak fatıh bu senın askın...
ne solemek ıstıyorsan sole ne yapmak ıstıyorsan yap bıgun gecıp gıdıcek ozamn acaba sole yapsaydım farklımı olurdu demek cok kotu olur bence..
ama tabı keske sole yapmasaydım deme ıhtımalınde var ozamn da gereklı bı acıklaman zatn var:asıktın...
ıstedıgını yap gun gelıcek hatırlıcaksın ve bı askım vardı dıceksın hatta kım bılır belkı bana anlatırsın bırlıkte gulerız:)

ya bu arada sureklı askın dedım ama sen asık olmadın olmıcaksın da:)
yanındayım ben arkanda yada...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

@ _gZm_ :

canım arkadaşım, daha yeni tanıştık ama zor zamanımda yanımdasın. iyiki tanıdım seni. çok iyi birisin ve desteğini yanımda hissetmek inanılmaz güzel ve rahatlatıcı bir duygu.

bu sırada 15 dakikadır onunla ilgili düşüncelerimi yazmaya çalışıyorum ama cümleleri bir türlü toparlayamıyorum... :([signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

aman yaa bıde cumle toparlamak ıcın mı ugrascaksın yaz gıtsın
yarım yamalakta olsa sen yaz bısıler bısı olmaz asık olmak yok ama...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda yanımda olmasını ve sıkı sıkı sarılıp deli gibi koklamayı o kadar çok isterdimki. :(
niye insanların istediklerinin %95 i olmazki? Yada en azından benim.. :-?[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 10 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
şu anda yanımda olmasını ve sıkı sıkı sarılıp deli gibi koklamayı o kadar çok isterdimki. :(
niye insanların istediklerinin %95 i olmazki? Yada en azından benim.. :-?

!! ya peki sen bu kızı tam olarak ne kadardır tanıyosun ayıptr sorması!! O_o :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 10 Ağustos 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
klasik bi laf var "yaşamayan bilmez" diye.
birden o lafı yazmak geldi içimden...

ya haklısın ama..sonuçta bu kdr kısa sürede bu kdr çabuk kapılmak inanılası değil bence...:/ onu gerçekten tanıyormusun sence?? ya sandığından tamamen farklı biriyse? bence bu kdr kaptırma kendini kimseye..özellikle bu şekilde tanıştığın birine :/
öf mani gibi oldu ama sen anladın beni :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

farklı biri olacağını sanmıyorum. insan kendini bi şekilde belli eder. nasıl biri olduğunu iyi ve kötü yanlarıyla iyi biliyorum çünkü bana gerçekten çok benziyor..[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 10 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
farklı biri olacağını sanmıyorum. insan kendini bi şekilde belli eder. nasıl biri olduğunu iyi ve kötü yanlarıyla iyi biliyorum çünkü bana gerçekten çok benziyor..

...ya ben bilmiyorum cidden ne demeliyim..O_o eminim gerçek hayatta (eheh garip bi laf oldu ama) çok daha iyileriyle tanışıcaksındır..üzülmeni istemem böyle bişiden dolayı...:/[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...