Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior ve elite npcler

Excane

Öne çıkan mesajlar

warrior soloda kötü falan değil
normal moblari 2 şer 2 şer kesiyorum epl de Noxious glade 'de
4 mobda bir rest ,
amma velakin deli'nin dediği gibi warrior la elite solo diye bişey yok , rogue elite sololar çünkü stun eder ve evasion basar dmg almaz yani bir şekilde ,
mage keser nova atar blink olur dmg almaz
warrior ne kadar armor da olsa elite den deli gibi dmg alir , stun yok kite edecek bisey yok o bakima yalan ,
ben ungorodaki 61 elite stone guardianlari sololadim essence of earth icin
10 mob falan kesebildim , hepsinde 1 net-1 runecloth bandage , 1 major heal pot harcadim , essenceleri alsam daha ucuzdu :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fefe, 10 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Bu arada benim heaing 300 ama runbecloth bandage görevini bulamadım en son Heavy Mageweave yapabiliyorum.Mooncloth nerden bulunuor Alterac Valley'den filan mı ?

theramoredaki kalenin içindeki first trauma sergent (veya başka bişey) olan adamdan öğreniyorsun[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fefe, 10 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Bu arada benim heaing 300 ama runbecloth bandage görevini bulamadım en son Heavy Mageweave yapabiliyorum.Mooncloth nerden bulunuor Alterac Valley'den filan mı ?

Horde üyesi isen Arathi-Hammerfall'da quest ile alıyorsun.
Heavy Mooncloth Bandage hmm. Emin misin harcamak istediğine? Yapılmıyor ayrı konu da, yapılsa diyorum hani :)[signature][hline]G3NK ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

ha warriorla solo yapcaksaniz,
gidiceksiniz legashilerin oraya 2 ser 2 ser 0 downtime ile saatlerce kesiceksiniz. runecloth felcloth ivir zivir. saatte 10-20g arasi gold falan. ama ben hede sololucam diyorsaniz o zaman reroll paladin.
(52 lvl bi paladinin devil sololadigina sahit olmushtum , klavyeyi kemirdim ustune..)[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

ben instancelarda olmadığım zaman genelde try's hand de tek takılıyorum scarlet warden (53-54 elite) felan kesiyorum bolca bazen karambolde aynı anda 1 warden 1 enchanter falan kestiğimde oluyo :) 1000-1500 arası hp azalıyor benden yaklaşık.
potion falan kullanmıyorum eğer çok vahim değilse durum (500hp or less). zaten 1st aid yok, elmamı yiyorum sadece.

ama yanlış hatırlamıosam tek başına kesebildiğim en yüksek şey 55 yada 56 elite ti sanırım dire maulun ogrelerinden felandı.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything

[Bu mesaj Norak tarafından 10 Ağustos 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...