Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 human mı açıyorsunuz? ben bu sefer priest açmak istiyorum hadi bakalım[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 level 40 oldum akşama kadar 60 olurum artık :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çokmu kolay lvl atlıyosun?[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla dk lardan 40k xp geliyo tek başına keserssen daha ne diim :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ooooha çok güzel ya uo ya benzicek hemen kasıp action a gidebileceğiz :D ama benimki daha yüklenmedi %33 :([signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eslanta giremiyom czdeyim +8 bow var elimde :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 %44 :( ben girene kadar millet yine kasar ona uyuz olurum hep geç kalıom millet 60 oluo sonrada kasamıom :([signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu ne abi ya? Capslock diye bi adamın teki normal ekrandan yazıyo. canni a... s.... şimdi senin bermuslu p.ç Nedir bu ya. Bunlar kendilerini küfür ederek bişeymöi sanıyolar..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hiç aldırma derim ben o kişilere hiç aldırmıyorum bişey demeye değmez o insanlar sen onlara bişey dedikçe kendilerini insan zannediyolar.[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Öne çıkan mesajlar