quatro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arkadaşlar testter olarak seçildim şuan client i download ediyorum, bu topic te test te neler yaptığımız ve neler yapıcağımızı konuşalım. İngilizcemizin yetersiz olucağı zamanlar olabilir o yüzden burda hep beraber paylaşırsak hem türklerin adminlerdeki konumunu yükseltmişde oluruz. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence öncelikle hangi ırktan olacağımızı belirleyelim hepimiz aynı ırktan olalım birlikte pk yapalım el ele kardeş kardeşe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben insan warrior açmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben Human priest[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben henüz oyuna girebilmiş değilim. sürekli konek$ın feyıl diyor. (10061) sanırım daha server açılmadan yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sabah 04.00 suların da açılacak eğer başka bir erteleme yapılmassa... sabırsızlanmayın okadar.. su an server yok. (forumlarda 06:00 pm olarrak verilmiş açılış saati 10 saat ekle.. :) )[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: ben henüz oyuna girebilmiş değilim. sürekli konek$ın feyıl diyor. (10061) sanırım daha server açılmadan yalan oldu. ben henüz indirebilmiş değilim ona bakarsan :D %58 daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 %55 civarindayken elektrik gitti 1 dakikaligina.. getright vardi neyseki ama simdi de server busy diyip duruyor. oylece kaldi.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 :( aptallık eedip girmedik şu şeye bekle dur şindiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende şimdi gördüm gelen maili ama client i indiremiyorum çok yoğunmuş ben magic olacam yine arkadaşlar bari bir yerde toplanalım da pati ailesi olarak bişiler yapalım[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yeni başladım indirmeye %22 101kb/sn bi kurayım da bakalım nasıl bişi imiş human ve asasin olmayı düşünüyorum belki priest de olabilirim :D[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np 48 asasin 0 np :P xenon=52 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: quatro, 09 Ağustos 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Türklerin adminlerdeki konumunu yükseltmişde oluruz. Saygılar [spo1=Spoiler kullan lam bürü :p][/spo][signature][hline]Uninstall KO!!!bb[Bu mesaj Lonely tarafından 09 Ağustos 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hahahhahahahhahahhaaaaaa foto'daki adam kesin bu "doremi"nin sahibidir. "benden iyi manken bi olur lan?" demediyse neyim... $irketin ismi de bamba$kaymi$ zaten hahahhaha[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 burial nerden buluyon böle şeyleri koparıyon valla helal xuhaaaaaaaa :D bakışlara bak bakışlara ondan editledim [signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS [Bu mesaj icebreak3r tarafından 09 Ağustos 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sakıncası yoksa test şeysinde solo takılcam .. :hmm:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok tabii bi sakıncası da ama bizde bi butunluk felan olur güsel olur die düşündüydük ama sen bilirsin o zaman sana şimdiden kolay gelsin bab[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya zaten çok fazla girebileceğimide sanmıorum. solo takılmamla takılmamam sizler için pek bişi deiştirmez yani.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Eğer yayılan söylentideki gibi charımız lvl 65-70 küsür başlıyosa ben başından kalkmam PC nin falla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben lvl 70 Başlıyım direk 2-ay Gr@l İtem Yapmaya Kasarım Sonrada Ver Elini PK.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Boşuna umutlanma lvl 70 dediysek o charı bize vercekler demedik sadece beta test aşamasından bahsettim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Beyler bi arkadaşa ziyarete gittim adam japon serverında oynuyor. Yaratıklardan +8 upgrade itemlar düşüyor, item fiyatları çok düşük ve spell&skill efect leri neredeyse tamamen değişik. Map desen bamaşka zaten. Vb.vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Banada tester için mail geldi bakalım nolacak ama ben yine orc olcam humanların görüntüsüü pek hoşuma gitmiyor warriorlar nedense topal gibi koşuyolar komik gliyo ban zuhahahha[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Size liste yazayim yeni ke ile item fiyatlari Salamander wendor a sat dahah iyi para verir Elix 2-4 m Shell helmetler taş çatsalana 20m :) gelsin gelsin :D master olim :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / TurkishTown Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya japko olayını abartıyorsunuz. öyle +8 falan düşen item tamam güzelde stiletto falan gibi ( gereksiz ) itemler düşüyor +8 olarak ... a.p kaçtı hatırlamıyorum ama +8 stilletto ile pk yapan bir assasin hayal edemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar