Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KNIGHT EMPIRE Testerlar Buraya!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar testter olarak seçildim şuan client i download ediyorum, bu topic te test te neler yaptığımız ve neler yapıcağımızı konuşalım. İngilizcemizin yetersiz olucağı zamanlar olabilir o yüzden burda hep beraber paylaşırsak hem türklerin adminlerdeki konumunu yükseltmişde oluruz. Saygılar
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Name: CaNNi
Class: Assasian
Clan: yok
Race: El Morad
Server: Beramus
Level: 61
Sonunda bi mirajım oldu.. :D
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
sabah 04.00 suların da açılacak eğer başka bir erteleme yapılmassa...

sabırsızlanmayın okadar..
su an server yok.
(forumlarda 06:00 pm olarrak verilmiş açılış saati 10 saat ekle.. :) )[signature][hline]
World: Beramus
Nick: Darkling
Job: Priest
Race: Karus
lvl: 61+
Mesaj tarihi:
said:
ben henüz oyuna girebilmiş değilim. sürekli konek$ın feyıl diyor. (10061) sanırım daha server açılmadan yalan oldu.

ben henüz indirebilmiş değilim ona bakarsan :D %58 daha
Mesaj tarihi:
bende şimdi gördüm gelen maili ama client i indiremiyorum çok yoğunmuş ben magic olacam yine arkadaşlar bari bir yerde toplanalım da pati ailesi olarak bişiler yapalım[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
yeni başladım indirmeye %22 101kb/sn bi kurayım da bakalım nasıl bişi imiş human ve asasin olmayı düşünüyorum belki priest de olabilirim :D[signature][hline]Blackforest
Ares= 54 mage 20k np
48 asasin 0 np :P
xenon=52 Priest
Mesaj tarihi:
said:
quatro, 09 Ağustos 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Türklerin adminlerdeki konumunu yükseltmişde oluruz. Saygılar

[spo1=Spoiler kullan lam bürü :p][/spo][signature][hline]Uninstall KO!!!
bb

[Bu mesaj Lonely tarafından 09 Ağustos 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hahahhahahahhahahhaaaaaa

foto'daki adam kesin bu "doremi"nin sahibidir. "benden iyi manken bi olur lan?" demediyse neyim... $irketin ismi de bamba$kaymi$ zaten hahahhaha[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
burial nerden buluyon böle şeyleri koparıyon valla helal xuhaaaaaaaa :D bakışlara bak bakışlara
ondan editledim
[signature][hline] !!! BEN DAHA
CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

[Bu mesaj icebreak3r tarafından 09 Ağustos 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok tabii bi sakıncası da ama bizde bi butunluk felan olur güsel olur die düşündüydük ama sen bilirsin o zaman sana şimdiden kolay gelsin bab[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Mesaj tarihi:
Beyler bi arkadaşa ziyarete gittim adam japon serverında oynuyor. Yaratıklardan +8 upgrade itemlar düşüyor, item fiyatları çok düşük ve spell&skill efect leri neredeyse tamamen değişik. Map desen bamaşka zaten. Vb.vb.
Mesaj tarihi:
Banada tester için mail geldi bakalım nolacak ama ben yine orc olcam humanların görüntüsüü pek hoşuma gitmiyor warriorlar nedense topal gibi koşuyolar komik gliyo ban zuhahahha[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : Reaction
Server : ares
Mesaj tarihi:
Size liste yazayim yeni ke ile item fiyatlari
Salamander wendor a sat dahah iyi para verir
Elix 2-4 m
Shell helmetler taş çatsalana 20m :)

gelsin gelsin :D master olim :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares
Clan : n00bz / TurkishTown
Nick : NecrozaN / _NecrozaN_
Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D )
NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Mesaj tarihi:
ya japko olayını abartıyorsunuz. öyle +8 falan düşen item tamam güzelde stiletto falan gibi ( gereksiz ) itemler düşüyor +8 olarak ... a.p kaçtı hatırlamıyorum ama +8 stilletto ile pk yapan bir assasin hayal edemiyorum ...
  • Yeni Oluştur...