DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Selamlar bu konuyu 10.08.2005 gece 3:20 acmis bulunmaktayim knight online ye arkadasima yardim etmek icin giricektim idimi sifremi vs girdim oynadigim servera tikladim tikladigim da charlarim gelmedi char yokmus gibi karus ya da el moradan sec me geldi char yapma yeri geldi yani hayal gördüm sandim birden ciktim 2 3 gere denedim ayni bu ne bu simdi gm lerin cani sikilip bütün charlari sildilermi hadi hep birlikte alkislayalim !!!![signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Aynısı banada oldu şimdi. Resmen şoktayım.. Acc name pass imi girdim diezi seçtim char select ekranı yerine karus - el morad seçim ekranı çıktı yok olmuş char item vs vb.[signature][hline]"Bayrağını düşmana kaptırma! "Yurduna yabancı ayak bastırma! "Dilini unutup yabancı dillerlen konuşma! "Düşmanın verdiği öğütlere kanıp kardeşlerini küçük görme! "Yurdunu Bırakıp yağıya(düşman) yanaşma! "Ey büyük Türk ulusu! "Dünyada yapamayacağın hiçbir iş yoktur;Çünkü sen Gültekin gibi kahramanlar yetiştirmiş bir ulusun oğlusun!Bunu böyle gör,böyle dinle!Bayrağımızın rengi solmasın, Gölgelice kaba ağaçlarımız kesilmesin,ulumsuzun arasına ikililik girmesin,yurdumuza yağı ayak basmasın,ey büyük Türk Ulusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 char filan seçmeyin sonra sorun yaşamayın. bırakın ve bekleyin. KE açıldı o yüzden charlarda bazı karışıklıklar var. Düzelecekmiş.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 KE Açıldı dedin ben testter seçildim login server down görünüyor şuan. Kaçta gelir acaba Knight Test[signature][hline]"Bayrağını düşmana kaptırma! "Yurduna yabancı ayak bastırma! "Dilini unutup yabancı dillerlen konuşma! "Düşmanın verdiği öğütlere kanıp kardeşlerini küçük görme! "Yurdunu Bırakıp yağıya(düşman) yanaşma! "Ey büyük Türk ulusu! "Dünyada yapamayacağın hiçbir iş yoktur;Çünkü sen Gültekin gibi kahramanlar yetiştirmiş bir ulusun oğlusun!Bunu böyle gör,böyle dinle!Bayrağımızın rengi solmasın, Gölgelice kaba ağaçlarımız kesilmesin,ulumsuzun arasına ikililik girmesin,yurdumuza yağı ayak basmasın,ey büyük Türk Ulusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sanırım olayı çözdüm KE Testerların ana charlarını test serverına aktarıyorlar bölece testerlar sürekli ke oynamak zorunda kalıyor. Normal KO serverlarına tester başvurusu yaptıkları acc ve karakterle girilmiyor. PS: Umarım böyle değildir..[signature][hline]"Bayrağını düşmana kaptırma! "Yurduna yabancı ayak bastırma! "Dilini unutup yabancı dillerlen konuşma! "Düşmanın verdiği öğütlere kanıp kardeşlerini küçük görme! "Yurdunu Bırakıp yağıya(düşman) yanaşma! "Ey büyük Türk ulusu! "Dünyada yapamayacağın hiçbir iş yoktur;Çünkü sen Gültekin gibi kahramanlar yetiştirmiş bir ulusun oğlusun!Bunu böyle gör,böyle dinle!Bayrağımızın rengi solmasın, Gölgelice kaba ağaçlarımız kesilmesin,ulumsuzun arasına ikililik girmesin,yurdumuza yağı ayak basmasın,ey büyük Türk Ulusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sanmiorum suan bu sorunu cünkü 45858385 kisi yasior :D hepsimi ke tester msnmdeki herkes admine küfür yadirior admine cicek böcek cicek böcüg vs !!![signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 benim char duruo? o_O[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Diez Serverindamisin?[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sadece diezde sorun var diğer serverileri kontrol ettim ve onlarda birşey yok ben böle işe şimdi ağzımı bozacam allahım sen sabır ver bu kullarına..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Alalala Sece Sece Diez i mi sectiler acaba adminler aralarinda kürdan mi cekisti en kisa diez mi kaldi ? :p sinirden nedicemi sasirdim töbe töbe ben adminleri cicek böcüq yapim nedim !!![signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 homeric sakin ol kardeş ben _cagri_ halledilir nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dostlar benim diez ve ares te charlarım var benim tam tersi diezdeki duruyo ares teki meydan da yok atlıyam böle işe ne biçim iş bu beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar