Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Şİmdi ben bu oyuna dün başladım daha once daoc vs oynadıgım için zorluk çekmedim tabi.suan lvl 21 mage im. buraya kadar kolaydıda.bundan sora napıcam ne edicem.orc değilim guildi vs olan varsa sev seve girerim :) nese sagolun[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi el atıverin be. 21 olduk ama maradon mudur nedir orada daha fazla kasamam .şimdi nereye gitmek ne yapmak lzm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hangi serverdasın ? nickin ne ? magesin özelliklerini söle. soracıma ben biraz anlatayım o level e kadar geldin teleport kapısından geçerek diğer şehirlerde daha güçlü yaratıklar öldürerek level kasıcaksın guildler yani biz klan deriz bu oyunda aşırı çok fazla en güçlülleri senin anlayacağın tabirle pelerini olanlar ve kollarında sarı ışık olanlardır bunu alabilmek için np yani national point kasman gerek. grade die bi olay var o sıralamaya girmen gerek neyse zaten level en az 60 olmadan np kasmaya başlayamassın mage ile bence hemen mage yi bırak ve assasian aç kendine yani rogue onlarla oynamak daha zevkli oluyor.[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar