homeric Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ne oluyor yaaa diezde dc olan herkesin ıd ve şifreyi girince sıfırdan başlar gibi ekran geliyor başka bi şifre ile girdim yeni char açtım herkes servere ve oyunu yapanlara ana bacı küfrediyor herkesin gitti sanırım databaseler uçtu diezin diğerlerinde birşey yok kontrol ettim sadece diez umarım düzelir yoksa türkiyeden 100 uçak dolusu KO cu bu oyunu yapan şirketi basmaya gider..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dieze şu an restart atıldı galiba kesin düzeltiyorlardır heyecan yapmaya gerek yok biras bekle düzelir[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1983_apo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Böyle şey olamaz eger server duzelmesse butun gm lerin adminlerın anasını ilk ben {Edit} önun de olum olsada bu oyunu kurarnın da yedı cettini {Edit} diez server bütün server ler ıcınde en sakini eger diez uctuysa bu kadar oynayan ınsan ne olacak bunu bu sekilde yabanın allah hebsinin belasını versin [Bu mesaj Lonely tarafından 10 Ağustos 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: 1983_apo, 10 Ağustos 2005 04:10 tarihinde demiş ki: Böyle şey olamaz eger server duzelmesse butun gm lerin adminlerın anasını ilk ben {Edit} önun de olum olsada bu oyunu kurarnın da yedı cettini {Edit} diez server bütün server ler ıcınde en sakini eger diez uctuysa bu kadar oynayan ınsan ne olacak bunu bu sekilde yabanın allah hebsinin belasını versin Kardes Sakin Ol daha forumda yenisin anlasilan bu forumun kurallari var Küfür EtMEeMEe benden söledi deme simdi bir yetkili silicek üyeligini !!!! + Forumlardan banlanican ya da uzaklastirilicak yazik bizde sinirliyiz ama böle konusuormuyus sakin ol elbet düzelir[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx [Bu mesaj Lonely tarafından 10 Ağustos 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya zaten bu konuda bi başlık açıldı bi tane daha açmanın ne anlamı var?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 görmedim o sinir ve stres halinde başka bi şey açıldığını.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 noluyo şimdi ya :([signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar