gomehmetgo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben eski sisteme göre söyledim ayrıca bizim okulda bi tane marjinal tip var adamı kontrol ediodum gerçekten ne soru çözüodu ne not tutuodu boğazici makinede şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 öyle tipler var tabii süper zeki de, eğersüper zeki olsaydı rahat olurdu zaten(onlar genelde zekalarına güvenirler rahat olurlar) çalışmadan kazanmak diye bir şey yok. bana çok benziyosun bu hoşuma gitmedi, ben de 70 alıyodum okuldan ve ben de 280 alıp itü makinaya falangitmek istiyodum, 338 aldım ing. iktisata girdim(330 EA) hayatımdan memnunum. bilmem kaderim benzesin mi. vala bol bol soru çöz beceremeyip tiksindiğin şeyin üstüne git(ben matematik yapamazdım netekim össde de matematik yapamadım) ve en önemlisi"ya şöyle yaparsam nereye girerim" falan gibi hesapları boşver, hiç yapma. zaman kaybı[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: metboy, 08 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki: hergün 200 soru diyorum her zaman dediğim gibi. bu bir ölçu değil.Cozulmesı gerekılen soru mıktarı bal gıbıde kısıden kısıye degısır.Sende işe yaradı dıye butun ınsanlarda da işe yarayacak diye bir şey yok.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar