Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 metal derken hangi metal ki bunun da çeşitleri var? progresiftir kesin (ironik, ama progressive sever smiley)[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hangi grup dinlemiş bu bitkiler?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 The Wall dinletelim asi bezelye olsunlar, yemek icin agzına atmaya calısıtıgında itiraz etsin boyle =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: SirAnubis, 09 Ağustos 2005 16:46 tarihinde demiş ki: resurrection da canlandırıo ekekek ztn diriltme aynı peki heavy metal = resurrection ? yoooo böğ *!Kusmaktan ölür ve sonra heavy metal dinletirler zombi olarak dünyaya geri döner[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..* Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 10 Ağustos 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Venator, 10 Ağustos 2005 00:18 tarihinde demiş ki: The Wall dinletelim asi bezelye olsunlar, yemek icin agzına atmaya calısıtıgında itiraz etsin boyle =P bana dinlettiler yamuk buyudum olmuyo öle[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE [Bu mesaj Cuce tarafından 10 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Karıncalara Hevay Metal inletirseniz daha hızlı çalışırlarmış kanıtlanmış :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar