nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Infinity serverinda JTL+ROTW dahil Ping ve pack loss derdinin cok az olduu bir server jedi temp: lsx4xx master powers heal4xxx enhance44x4 novice def Son derece kullanisli bir mpowers template dir. Yapılan yorumları forumlardan okuyabilirsiniz. xp:+50k xp ls:565mod dps itemlar: +25 general melee speed mabari belt Bane's heart Sunrider's destiny Health buff crystal 2x Barc speeder yaklasik 300k para Alt char temp: msmug bh3xxx merchant xxx4 (colonel) itemlar: av-21 imp recon set (bio-link) hali hazirda kurulmus 5 vendorlu dükkan(ortalama günde 150k-200k para getirio) +50mil para tüm bunlara ek olarak item dolu 2 ev. kasalar dolusu slicing malzemesi (salvage) ve pvp food. Msmug coloneli kullanarak fp satışı ve slicing den cok cok ii para yapabilirsiniz. ANKARA fiyat 400$ bilgi almak ve teklifler icin [email protected] [Bu mesaj nefarion tarafından 08 Temmuz 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 :/ seninle baskasinin oynadigini hayal edemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bakın bunlrın hepsi benim ogrencim :) noynuz kulagi gecti ayrı konu :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Alkiş Tunch Iyi Egitmis :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tunch have taught you well.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: tunch, 09 Temmuz 2005 03:02 tarihinde demiş ki: bakın bunlrın hepsi benim ogrencim :) noynuz kulagi gecti ayrı konu :D your powers are weak oldman ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nefarion sen ankaradamısın çok iyi benim için bende ankaradayım accountunu alabilirim !! msnimi ekle [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar