Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mick Jagger'ın bir parçasını indirirken tesadüfen rastladım,alfie soundtrack yazıyordu. Neymiş bu diyip google'da arama yaptım. Offical sitesine ulaştım trailerını falan izledim. İlginç bir filme benziyor,birsürü kadınla aynı anda ilişkide olan bir adamın hikayesi.2004 yapımı. İzleyen var mı bunu ve nereden nasıl izleyebiliriz?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Ağustos 2005 07:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sinemalarda filan oynadı geçti bu, başrolde jude law var. fena film değil gibi ama izlemek nasip olmadı, dvd sini bilmiyorum ama vcd cıkmıştır heralde[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar