KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 -The Village -The Grudge -Zatoichi bu arada dunyayi kurtaran adama laf yok!![signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 The Village iyi bir film değildi, ama öyle kötü bir filmde değildi be. Berbat bir son falan tamam da, izledik ya :)[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com [Bu mesaj elvyn tarafından 18 Haziran 2005 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: trgdy, 17 Haziran 2005 17:08 tarihinde demiş ki: küp serisi [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Loli-pop, 18 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: vizontele tuuba.. Naaptin abi[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: KuolemanN, 18 Haziran 2005 11:45 tarihinde demiş ki: -The Village -The Grudge -Zatoichi bu arada dunyayi kurtaran adama laf yok!! ilk ikiye bir sey diyememde '-Zatoichi' bu saka herhalde[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eheheee... evet zatoichi şaka falan olmalı. gerçi zatoichi'nin çok fazla filmi ve versiyonu var ama vatandaş 2003 tekinden bahsediyor muhtemelen. Ehe diyorum. Destur diyorum yani...bırak "en" kötü olmayı, "kötü" lafına pek yaklaşmıyor bile. Mükemmel filmdir Zatoichi yaw. [spo1=Zatoichi]Hele o son düello amma da harikaydı :)[[/spo]signature][hline]Shomenuchi Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 18 Haziran 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: KuolemanN, 18 Haziran 2005 11:45 tarihinde demiş ki: -The Village -The Grudge -Zatoichi bu arada dunyayi kurtaran adama laf yok!! zatoichi? heralde bu eleştirmenlerin "ayakta alkışladığı" ve gerçekten yılın en iyi filmi olan zatoichi değil?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Zevk onun zevki arkadaşlar..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 dünyayı kurtaran adama laf kondurmayıp zatoichiyi beğenmemek..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Spidee, 18 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Zevk onun zevki arkadaşlar.. [signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Spidee, 18 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Zevk onun zevki arkadaşlar.. [signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: helena, 18 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki: dünyayı kurtaran adama laf kondurmayıp zatoichiyi beğenmemek.. zevksiz demekki[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 (sanatsal kaygisi olmayan filmler(rezil tumcesinin yumusamis hali...) ........................................ korku filmleri : man thing lake placid bruiser the relic vampirella race with the devil slash club dread .......................... komedi filmleri: surviving christmas the cookout elf thunder pants the muse chasing papi omercip gigli joe somebody kung pow ...................................... macera : crossroads driven barbarella angel eyes the dark crystal warriors of virtue 3d mania ultimate g's[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Exorcist in turkce wersıyonu wardı o cok rezaletti[signature][hline]m²-T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hangi türk filmi iyidir diye sormak lazım aslında?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eşkıya? hamam?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 konuyu bozmayın :yapma:[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: geffen, 18 Haziran 2005 19:47 tarihinde demiş ki: hangi türk filmi iyidir diye sormak lazım aslında? uzak? duvara karşı? (eşkıya yazılmış yukarıya..) ayrıca hatırlatmak isterim ki frehan özpetek italyanın en iyi iki yönetmeninden biri kabul edilir ve italyada yaşayan ama türkiyede doğup büyümüş bir "türkiye vatandaşıdır"[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 fatih akın'ı da sayalım bu konuyu açarsak. hangi türk filmi iyidir demek saçma bir önyargıdan başka birşey değildir.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 önyargı konusuna kesinlikle katılıyorum, artık bu güvensizlik duygusundan kurtulmamoız lazım. duvara karşıyı ztn yazmıştım ayrıca.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: trapt, 18 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki:Cabine Fever Ayıptır yazıktır günahtır yapmayın... Hele küp serisi diyen arkadaş iyice uçmuş...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Species var bir de rezil bir filmdi.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: moriteri, 17 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki:Jet li den bahsediyorsan aman derim... bir magic stance çakarım görürsün... Jetliye lafın var kendi tarzı olmıyan ve muhemelende hiç bi zaman olamıycak, aptal bi halta benzemiyen sırıtışı va kazma bi sert bakışı olan bruce lee özentisi bi herif. Ne cin sinemasına ne kung fu filmlerine nede aksıyon filmlerine bi şey katmaıd adam, bi tane bile özgun filmide yok.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Cuce, 18 Haziran 2005 22:42 tarihinde demiş ki: said: moriteri, 17 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki:Jet li den bahsediyorsan aman derim... bir magic stance çakarım görürsün... Jetliye lafın var kendi tarzı olmıyan ve muhemelende hiç bi zaman olamıycak, aptal bi halta benzemiyen sırıtışı va kazma bi sert bakışı olan bruce lee özentisi bi herif. Ne cin sinemasına ne kung fu filmlerine nede aksıyon filmlerine bi şey katmaıd adam, bi tane bile özgun filmide yok. Hero ..[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bak o nasıl kaçmış arada.. ordada berbat oynuyodu =) şimdi dövdum seni sırıtmasından başka bakışı yoktu adamın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar