DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Korktuğumu düşünüyorsan Yanılıyorsun Sadece kalbime izin veriyorum dinlenmesi için Yanıldığımı düşünüyorsan Bekle Derin bir nefes al ve düşün Denize açıldığımı farz et Yelkeni salıp Rüzgarın altında süzüldüğümü Dünyadan ayrıldığımı farz et Yıldızımı bulduğumu Ve onu takip ettiğimi... Bunun son olduğunu düşünüyorsan Yanılıyorsun Bu sadece bir hoşçakal Bir son değil Seni unuttuğumu düşünüyorsan Dinle Bedenini gecenin ruhuna aç Gözlerini kapa Ve... Dünyadan ayrıldığımı farz et Yıldızımı bulduğumu Ve onu takip ettiğimi... Bunun son olduğunu düşünüyorsan Yanılıyorsun Bu sadece bir hoşçakal bir son değil... ...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 June 2003 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 June 2003 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 June 2003 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
WRATH Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 O mavi gözlü bir devdi. Minnacık bir kadın sevdi. Kadının hayali minnacık bir evdi, bahçesinde ebruliii hanımeli açan bir ev. Bir dev gibi seviyordu dev. Ve elleri öyle büyük işler için hazırlanmıştı ki devin, yapamazdı yapısını, çalamazdı kapısını bahçesinde ebruliiii hanımeli açan evin. O mavi gözlü bir devdi. Minnacık bir kadın sevdi. Mini minnacıktı kadın. Rahata acıktı kadın yoruldu devin büyük yolunda. Ve elveda! deyip mavi gözlü deve, girdi zengin bir cücenin kolunda bahçesinde ebruliiii hanımeli açan eve. Şimdi anlıyor ki mavi gözlü dev, dev gibi sevgilere mezar bile olamaz: bahçesinde ebruliiiii hanımeli açan ev..
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Vatanımı terk ettim, evimi terk ettim Hayatımı, zavallı hayatım nedensiz devam ediyor... Güneşimi terk ettim, Mavi denizimi terk ettim Anılar uyanıyor, hoşçakkal dedikten uzun süre sonra... Güneşim, Kayıp vatanımın güneşi Sevdiğim beyaz şehirlerin, bir zamanlar tanadığımın güneşi ... Bir arkadaşımı terk ettim, hala gözlerini görebiliyorum Yağmurdan ıslanmış gözlerini, elvedanın yağmuru... Gülüşünü görebiliyorum, yüzümün yakınında... Beni iskeleden ayıran geminin kenarından, Bir dalga delicesine patladı Uzun süre arayan gözlerine baktım Fakat, deniz onları pişmanlığın derinliklerinde boğdu... Seni, hayatımı, herşeyimi terk ettim... Herşeyimi...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Tamam ben buldum nasıl zengin olacağımızı Diab, bundan sonra her gece sana içiricem ertesi günü de yazdıklarını kitap haline getirip satıcam :P[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 :) Thalion, Bidakine wisky energy drink içirme de... =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yok aman kalsın ofis hala dönüyooOooOOoo bundan sonra daha soft şeyler bulucam.. egzotik, ilginç vs. :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
WRATH Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Gurbet o kadar acı Ki ne varsa içimde Hepsi bana yabancı, Hepsi başka biçimde. Eriyorum gitgide; Elveda her ümide. Gurbet benliğimi de Bitirmiş bir içimde. Ne arzum, ne emelim... Yaralanmış bir elim Ben gurbette değilim, Gurbet benim içimde.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bul bul ben nasolsa alkoliğim, sende bash alkolik =o) ii gidio yani lol egzotic megzotic =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 June 2003 11:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Wrath ne içti acaba, onun içtiğinden içelim baksana senin gazın kesildi o hala devam ediyo :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 E görmedinmi dün ağlıyodu wiskey e 15 milyon bayıldı die =oP Abicim zenginin hali bashka biz evde takılmasak ağlardık o ise takır takır götürdü 15 lik wiskeyleri =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 June 2003 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hmzz demekki insanın şair ruhunu ortaya çıkartan whiskey miş :) Devaaam Volkan.. Whiskey başına 15 milyon verince daha da bi gaz oluyo demekki :P bak biz beleşe getirdik gazımız kesildi :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: WRATH, 27 June 2003 11:37 tarihinde demiş ki: Gurbet o kadar acı Ki ne varsa içimde Hepsi bana yabancı, Hepsi başka biçimde. Eriyorum gitgide; Elveda her ümide. Gurbet benliğimi de Bitirmiş bir içimde. Ne arzum, ne emelim... Yaralanmış bir elim Ben gurbette değilim, Gurbet benim içimde. Volkan içimimi okudun? son 2 mısrayı değiştirsen sanki bunu ben yazmısh, içimi dökmüş gibiyim...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Arda ne beleşi unuttun galiba biz şişesine 15 verdik =oP Dandiri wiskey + burn yaramıomush dimek... Volki bidakine bizew de ısmarla da bizim de gazımız kesilmesin =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bıhhh o kafayla 100 kaat da versem bana beleş gelir :P[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
WRATH Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Adam 1 parmak (serçe) fiskiyle 15 milyon kazanıyor ne komik bir yerde yaşıyoruz... Neyse hazır konu açılmışken :P Biz ne zaman içsek köfte geç gelir ve oturur muhabbetin terkisine çıplak bir efkar sözcüğü biz ne zaman içsek sabah akar meycinin cebine günde kaç kez öpüşür ki akrep ile yelkovan biz ne zaman içsek iç değilizdir aslında dışımızda bronz bir akşam sözcüğü çırıl bir efkar sözcüğü eften püften bir kar beklentisi delikanlı kıvamında sevda değilse de tabansız sevişmelerdeki el değmemiş pişmanlık biz ne zaman içsek iç değilizdir aslında bu alkol ikindisi şiirde şimdi burada açılsaydın adımın baş harfi gibi belki ağustos kokardı ağustos sen... fikrini ipotek etmiş kiralık sevdalara senine boyuna sevilmiş sen yalanı sevdasından büyük sen bir bil sen! biz ne zaman içsek seni düşünüyoruz genzimizde göl göz yaşları... biz ne zaman içsek iç değilizdir aslında..............
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Sen bana gülüşünü verdin Tatlı gözyaşlarını unuturmuyum sanıyorsun? Seninle geçirdiğim tüm o günleri... Sen benim gibisin ve ben sana benziyorum Sen olmadığında yanıbaşımda Ben yetim bir çocuktan farkzız oluyorum Ben bir deliyim, ashkından delirmiş bir kadın Şu kısacık ömrümü seni beklemekle geçirdim Sen bana ödülümü verdin, beni terk ettin... Gözlerinde şevkat gördüm Bana bir söz vermedin, ama ben inandım Gözlerinde geleceği gördüm, seninle yaşlanmayı Yanılmışım Tek başıma öksüz kaldım Beni terk ettin...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 June 2003 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 allah allah bende o kadar fiski içtim neden bana gelmiyo böle şeyler.. yoksam ben bir kütük'müyüm ???[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ardacım estafurullah =oP Ben patlamaya hazırmıshım dün gece bahane oldu =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
WRATH Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Dün gece evinizin etrafında dolaştım Saçların gene omuzlarına dökülmüş Yüzün aydınlık beyaz Hiç değişmemişsin şaştım Sonra Kapuz'u dinledim Balkayada parçalanan dalgaları Sırtımı bir kiraza dayadım Düşüncenle serinledim Görsen yüzümü bile tanımazsın O kadar uzaklarda kaldı ki O kadar çöktü ki kalbim kederinle Hatırlamazsın Ne kadar isterdim Sofranda yerim olsun Tabağıma yemek koyasın Bardağıma su Halim diyesin canım benim canım Ah kader kader kader kader kör olsun Açım abi aaççç, ben yemeğe gidiyorum...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bana cok anlamlı geln, tüylerimi ürperten bir şarkı var Adı "Une belle histoire", Michel Fugain in şarkısı. Bu şarkıyı bana "O" dinletti, "O" hatırlattı... Bunu tercüme edip buraya yazmak istedim belki "O" görür ve hatırlar die... Bu güzel bir roman Güzel bir hikaye Bugünün bir aşk hikayesi Evine dönüyordu,yukarı, sisin içine Kız Güneye ye iniyordu, güneye Yol kenarında karşılaştılar Tatil yolunun üzerinde Muhtemelen şanslı bir gündü Gökyüzü ellerinin ucundaydı İlahi bir hediye Neden yarını düşünsünlerki Büyük bir tarlada saklandılar Kendilerini akışa bıraktılar Başlayan hayatlarını birbirlerine anlatılar Onlar sadece çocuktu, çocuk Tatil yolunda yolunda Yolun kenarında karşılamış Muhtemelen şanslı bir gündü Gökyüzü ellerinin ucundaydı İlahi bir hediye Neden yarını düşünsünlerki Bu güzel bir roman Güzel bir hikaye Bugünün bir aşk hikayesi Evine dönüyordu,yukarı, sisin içine Kız Güneye ye iniyordu, güneye Sabaha karşı ayrıldılar Tatil yolunun üzerinde Şanslı günleri bitmişti İkisi kendi yoluna döndü Bir el hareketi ile veda ederek O yukarı sis içindeki evin döndü Kız ise güneye indi Bu güzel bir roman Güzel bir hikaye Bugünün bir aşk hikayesi...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 June 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
WRATH Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bundan sonra hafta içi içmeleyim, saat olmuş 13:20 hala bulanık yüzler, uğultulu gülüşler. Damara devam... Adını yazmıştım camın buğusuna sonra; yanına benimkini Sense, elinden geleni yaptın çocuksuluk gösterebilmek için Gözlerini kırpışınla açıklamıştın gizlerini sözler verirken birbirimize!.. Yaz gelince, ne kar kaldı ne buğu, ne de adımız kaldı yaz tutulmuşluğu kısa sürecek yerde haftalarca sürdü terli, yapış yapış öğleden sonraları; yine de gölgeler ısınamadı yıldızlı geceyi çabuk unuttu toprak Sense verdiğin bağlılık sözünü!.. Sonra, "son"bahar geldi huş ağaçlarının(*) altında yaprakları süpürdüm oturmadan Ceketimin içine sakladım, utangaçlığımızı, sadeliği ile kuru balıkların üzerine düşmüş "söz"lerimizi sakladım bütün hikayeleri ile... Şimdi karanlığa yakalandık yatağım soğudu, ay doğmaz oldu yüzüm soldu, toprak dondu Olanlar oldu...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bana demişlerdiki: " çok soru sorma; küçüğüm biliyormusun hayat zaten sana cevap veriyor. Herşeyi bilmek neye yarar? Yukarı bak ve görebildiğini gör." Bana demişlerki: " Babaları dinlemek lazım. " Benimki bana birşey demedi. Annem dediki: "Anlamak için çok küçüksün". Ve büyündüm, yerimi aldım. Kimin hakkı var, kimin hakkı var, bunu büyüklerinin dediği herşeye inanan bir çoçuğa bunu yapmaya kimin hakkı var? Tüm hayatını "teşekkür" ederek geçiriyoruz. Kime teşekkür ediyoruz, neden? Yalan söylediğimiz çoçukları mutlu etmeye çalışıyoruz. Bana herkezin aynı olduğu söylenmenmişti, Bir kaç tanrı var ama sadece bir güneş var. Evet, ama güneş ya parlar yada yakar. Ya suzuzlukta ölür yada sarhoş olursun. Eminimki sana da anlatmışlardır, güzel hikayeler, diorsun... hepsi saçmalalık! Ve şimdi kendimizi yol üzerinde, korkularımız, endişelerimiz ve şüpelerimiz ile başbaşa buluyoruz. Kimin hakkı var, kimin hakkı var, bunu büyüklerinin dediği herşeye inanan çoçcuklara bunu yapmaya kimin hakkı var? Yalan söylediğimiz çoçukları mutlu etmeye çalışıyoruz...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 DAYYYYTTT Daalın kapattık kardeşim...!!! Bune be zaten canım acaip sıkılıyo içimi kararttınız adiler =P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Blackice, 27 June 2003 14:18 tarihinde demiş ki: DAYYYYTTT Daalın kapattık kardeşim...!!! Bune be zaten canım acaip sıkılıyo içimi kararttınız adiler =P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Oh olsun pis sensin adi[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
WRATH Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Blackice, 27 June 2003 14:18 tarihinde demiş ki: DAYYYYTTT Daalın kapattık kardeşim...!!! Bune be zaten canım acaip sıkılıyo içimi kararttınız adiler =P Sen karanlık görmemişsin beah (arasıra gel içelim) Maviye Maviye çalar gözlerin, Yangın mavisine Rüzgarda asi, Körsem, Senden gayrısına yoksam, Bozuksam, Can benim, düş benim, Ellere nesi? Hadi gel, Ay karanlık... İtten aç, Yılandan çıplak, Vurgun ve bela Gelip durmuşsam kapına Var mı ki doymazlığım? İlle de ille Sevmelerim, Sevmelerim gibisi? Oturmuş yazıcılar Fermanım yazar N'olur gel, Ay karanlık... Dört yanım puşt zulası, Dost yüzlü, Dost gülücüklü Cıgaramdan yanar. Alnım öperler, Suskun, hayın, çıyansı. Dört yanım puşt zulası, Dönerim dönerim çıkmaz. En leylim gecede ölesim tutmuş, Etme gel, Ay karanlık...[hline]Aksakallı Nur Yüzlü Dede
Öne çıkan mesajlar