Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: tahakiraz, 02 Ağustos 2005 15:36 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2005 12:09 tarihinde demiş ki: O RÜYALARIN NASIL YIKILACAK VAR YA, OFFF. +1..yani hani yasadim biliorum.. walla benden de bi +1..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: 2pac, 29 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: ankaradaysa bana yönlendir ben gerekeni yaparım :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence ilk defa bi kızla bu kadar yakılaştı eleman ve evlenme sözlenme falan dio.kaybetmemeliyim onu die düşünüo.normaldir :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kız seni kafaya alıyo bence, yada kız malın teki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar