Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten yardım gerekli..

Rammstein

Öne çıkan mesajlar

Bu net üzerindeki aşklarıda annamıorum ya.. İnsan biribirini görmeden nası aşık olur?? Herşeyi geçtim internette insan daha rahat olur normalde yüzyüzeyken söleyemicei şeyleri rahatlıkla söler belki buluştunuda birbirinizi sevmiceksiniz??? Bence erken kararlar vermeyin okdrda güvenmeyin biriniz 88 li biriniz 90 lı söz yüzünü fln düşünmek içinde baya erken bence..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

kızla bi görüş önce çünkü eğer böle netten evlenelim diosa ya çok fena dalga geçiodur yada çok fena sevgiye açtır yada kimse ile çıkmamıştır adam gibi...yada her şehirden bi tane olsun felsefesi ile yaşıodur ben mesela:)(konya ankara izmir)yayılıorum:P
Sosyal ağlarda paylaş

aslında her kız farklıdır ama bence kız seni sevio..fakat herkesin de dediği gibi daha çok erken işinizi fln elinize alın önce daha çok var ya ..siz o arada internetten d3ewam ettirin aşkınızı...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

ne szölenmesi 14 yaşında ya delimisin(kusura bakma)
ayrıca harbi seni görmeden nasıl böyle konusabilio..kesin işin içinde bişiler var.Bu kız sağlam değil olum dikkatli ol..Dahada çok küçüksün.sözlenmeyi bırak bir cok sey için bile kucuksun.[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR''
AL PACİNO
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu böyle olmucak patideki üyeleri biliyoruz konu bulduk dalga geçelim...adam gibi cevap verenler öm ile yardımcı oluyo saolsun..
diğerleride takılsın....uzun süredir patiyi izliyorum kimin fikrine güvenebilceğimi cok iyi biliyorum...
herkeze teşekkürler (bazılarınada SELAMLAR! olsun)
Sosyal ağlarda paylaş

Bak simdi...
Git bir aynaya bak. Sonra kimligini al. Oraya soyle bir bak. Sonra monitore geri don. Belki dediklerimizi biraz anlarsin. Annen ve baban sana 5 gun para vermese ve eve almasa acliktan olecegin bir yastasin. Insanlara seninle dalga geciyorlar diye kiziyorsun. Sana cok mantikli ve onemli gelen durumunun bu insanlara neden boylesine komik ve anlamsiz geldigini dusunmuyorsun. Biraz objektif olmayi denesene. 14, pardon, 15 yasindasin...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

canım :) şimdi kızma hemen. senin yaşadığına saygım var tabii ki. ama evlenmek, bu yaşlarda tamamen farklı bi hale geleceğin halin ile alakalı programlarda bulunmak filan fantazi. yok böyle bişi. ikiniz de başka insanlar olacaksınız o kesin. yani.. annatıcak çok şey var da. şimdi canını sıkmayayım. annenlere sor diyorum. bi düşün. senin çocuğun olduğunu, bi forumda bunu yazdığını... eminim yapabilirsin.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya daha 16 yasina basmamissin evlenmek diyorsun delirdin mi allaskina.

Ayrica, evlenmekten bahseden kizdan kacacaksin.

Ve daha ayrica, kendinden büyük kizla evlenilir mi? Tutucu falan degilim yanlis anlama, ama kizlar cok cabuk cökerler, en az 5-6 yil fark olmasi lazim arada[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rammstein, 29 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
Şimdi ben netten tanıştığım birisiyle beraberim

bi kere ifaden de bir yanlışlık var netten görmediğin biriyle beraber nasıl oluyorsun öyle beraberlik olmaz ki daha resmini görmeden öle sözler sölüyorsa ıh ıh yalan olabilir.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..

[Bu mesaj kingpin tarafından 30 Temmuz 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa ben onu gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 1 aydırrr görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2.si evlenmek değil yaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffff size bişi anlatılmıyo sıcak kafanıza çarpmış ya evlenmek değil anlamıyonuzmu evlenmek değiiiiiiiiiiil ben para kazanana kadarr ve askerden gelene kadar evlenmek değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil (bu ara tabi o zamana kadar yürürse)
iyi okuyun yaa ltf yaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...