Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bu net üzerindeki aşklarıda annamıorum ya.. İnsan biribirini görmeden nası aşık olur?? Herşeyi geçtim internette insan daha rahat olur normalde yüzyüzeyken söleyemicei şeyleri rahatlıkla söler belki buluştunuda birbirinizi sevmiceksiniz??? Bence erken kararlar vermeyin okdrda güvenmeyin biriniz 88 li biriniz 90 lı söz yüzünü fln düşünmek içinde baya erken bence..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brkkv Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kızla bi görüş önce çünkü eğer böle netten evlenelim diosa ya çok fena dalga geçiodur yada çok fena sevgiye açtır yada kimse ile çıkmamıştır adam gibi...yada her şehirden bi tane olsun felsefesi ile yaşıodur ben mesela:)(konya ankara izmir)yayılıorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aslında her kız farklıdır ama bence kız seni sevio..fakat herkesin de dediği gibi daha çok erken işinizi fln elinize alın önce daha çok var ya ..siz o arada internetten d3ewam ettirin aşkınızı...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eğer kısa aralıklarla göremeyeceksen direk bitir. zaman kaybı. zaten işte bir kolpalık olduğunu düşünüyorum da , yoksa bitir yani.acı çekersin çok.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Rammstein önce bi kız seni görsün bence yada ne bilim buluş onla ama genede bu işin içinde birşeyler var gibi geliyor dikkat ha[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Rammstein ben senin yerinde olsam du hastrr derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 moralini bozmak gibi olmasın ama senden iki yaş büyük bir kızın seni hiç görmeden internetten konuşup senle evlenebilcek kadar aşık olabileceğine inanıyor musun?[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yaa senin benim için farkın tek güvendiğimkişi olman fln dio hem sevmese neden ankaradan bursaya gelsin ki ? Yada neden günde 4 saat arasın ben aramayınca delirsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ne szölenmesi 14 yaşında ya delimisin(kusura bakma) ayrıca harbi seni görmeden nasıl böyle konusabilio..kesin işin içinde bişiler var.Bu kız sağlam değil olum dikkatli ol..Dahada çok küçüksün.sözlenmeyi bırak bir cok sey için bile kucuksun.[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 `14 degil 15 bikerem.. Hih!`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 canım annenlere sor.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya bu böyle olmucak patideki üyeleri biliyoruz konu bulduk dalga geçelim...adam gibi cevap verenler öm ile yardımcı oluyo saolsun.. diğerleride takılsın....uzun süredir patiyi izliyorum kimin fikrine güvenebilceğimi cok iyi biliyorum... herkeze teşekkürler (bazılarınada SELAMLAR! olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bak simdi... Git bir aynaya bak. Sonra kimligini al. Oraya soyle bir bak. Sonra monitore geri don. Belki dediklerimizi biraz anlarsin. Annen ve baban sana 5 gun para vermese ve eve almasa acliktan olecegin bir yastasin. Insanlara seninle dalga geciyorlar diye kiziyorsun. Sana cok mantikli ve onemli gelen durumunun bu insanlara neden boylesine komik ve anlamsiz geldigini dusunmuyorsun. Biraz objektif olmayi denesene. 14, pardon, 15 yasindasin...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 BAKıN ne diyorummmm evlilik şu anda ve önümüzdeki 5-6 sene boyunca (ben para kazanana kadar) olcak bişi değil....sadece ilişkiyi ciddileştirmek için diyorum neyse daha fazla konuşmucam sinirimi bozuyo bazı tipler... teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evlilik demis miyim? Bir okusana orada yazanlari. Gerci cok dogal okumaman. Yasin geregi baska insanlarin elestirileri sana cok sert geliyor olmali, ayni yaslarda bizler de oyleydik...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 * Annen ve baban sana 5 gun para vermese ve eve almasa acliktan olecegin bir yastasin. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Oylesin. Bunun evlilikle alakasi ne cozemedim? Ben ciddi bir iliskiyi yurutmek, kendi ayaklari ustunde durabilecek `ciddi` bir partner olmaktan bahsediyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ahh be kardeş uzun uzun konuşmak isterdim senle ama daha iyi insanlarla konşmayı tercih ediyorum....düşenede bi tekme ben atayım havasında olmayanlarla.. selamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Birincisi `kardes` degil, `agabey` olacak o... Ikincisi `iyi insan` `kotu insan` degerlendirmesini yapabilecek yasta gercekten degilsin. Laflarina dikkat etmelisin. Ucuncusu dusen yok ki tekme atayim...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 canım :) şimdi kızma hemen. senin yaşadığına saygım var tabii ki. ama evlenmek, bu yaşlarda tamamen farklı bi hale geleceğin halin ile alakalı programlarda bulunmak filan fantazi. yok böyle bişi. ikiniz de başka insanlar olacaksınız o kesin. yani.. annatıcak çok şey var da. şimdi canını sıkmayayım. annenlere sor diyorum. bi düşün. senin çocuğun olduğunu, bi forumda bunu yazdığını... eminim yapabilirsin.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya daha 16 yasina basmamissin evlenmek diyorsun delirdin mi allaskina. Ayrica, evlenmekten bahseden kizdan kacacaksin. Ve daha ayrica, kendinden büyük kizla evlenilir mi? Tutucu falan degilim yanlis anlama, ama kizlar cok cabuk cökerler, en az 5-6 yil fark olmasi lazim arada[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Valla pıs ucmussun ne dıyım yanı ısın ıcınde bı sey var suphelıyım kızlara dıkkat edelım etmeyenlerı uyaralım..Sonun acı olmasın ..[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Rammstein, 29 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Şimdi ben netten tanıştığım birisiyle beraberim bi kere ifaden de bir yanlışlık var netten görmediğin biriyle beraber nasıl oluyorsun öyle beraberlik olmaz ki daha resmini görmeden öle sözler sölüyorsa ıh ıh yalan olabilir.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj kingpin tarafından 30 Temmuz 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yaaa ben onu gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 1 aydırrr görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2.si evlenmek değil yaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffff size bişi anlatılmıyo sıcak kafanıza çarpmış ya evlenmek değil anlamıyonuzmu evlenmek değiiiiiiiiiiil ben para kazanana kadarr ve askerden gelene kadar evlenmek değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil (bu ara tabi o zamana kadar yürürse) iyi okuyun yaa ltf yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu kadar erken dusunmeyın gelecegı cıkın bı sure bakalım nası gıdıo gelecegı planlamayın takılın gelıcegı varsa gelır:)[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar