SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arkadaşlar oyunda daha yeniyim ne nerden çıkar bilmiyorum bana yardımcı olursanız yada bilgi veririseniz sevinirim 35 glasier scrollu lazım sizlerde varsa verebilirmisiniz yada nerden çıkaracağımı söylerseniz çok sevinirim Yardım Edenelere Şimdiden Teşekkürler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 haungalardan çıkar ama milyonda 1 bi ihtimal almaya kalkarsan eğer 35 milyon coins cik ediyo kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 HAunga lardan cıkıo ama cıkmıo :D yuz elli tane kestim bi kere thunder blast cık 20 mil den gitti:D[signature][hline]lvl:4x ........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o kadar pahalı demek ve çıkmasıda zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Baron kes. Daha fazla çıkıyo(muş). (bana hiç çıkmadı)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 BARON u neyle kescek???[signature][hline]lvl:4x ........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 antares kes digerleriyle ugraşmana degmez.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 onlardanda çıkmıo be bende party ile kestim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 baronların bana üflemesi yetiyo bi defa denedim de kolay bişi gibi duruyo ama posioning atıyo sanırım bi sallandı bende sallandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 haungadan bana arka arkaya 2 dene cıktı glazer blast ama 4-5 saat kesmıstım solo can sıkıntısı bı ara kesıodum . gecende cıkarmak ıcın gene haungalara aoe yaptık 4 saat sonra 1 dene cıktı sans bu ama haungalardan cıkıor bıldıgım kadarıyla[signature][hline]büyük harflerle delihan altınada çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hehe thunder blastı MYKO da 2.5 il a satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bana fire blast lazımdı gittim 3 tane baron kestim çıktı çoook şanslı olman gerek :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar