Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acayip bir ruya =/

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

dun gece ankaradan istanbula gelirken otobuste uyumuştum ve çok acayip bir ruya gordum.basliyim annatmaya; yurtta odada otururken selim diye rakıcı bir arkadasım var(sağlam thrashçidir ama) o aradı açtım telefonu ağlamaklı bi ses tonuyla "abi sana kotu bi haberim var dave mustaine ölmüş" dedi.kitlendim ben bişe diyemiyorum cevap veremiyorum sonra sahne değişiyo birden otobusteyim(californiadaymışım ben nası oluyosa artık) cenazesine gidiyorum mustaine in ama ağlıyorum surekli.insanlar soruyor ne oldu diye(ama herkes türkçe konusuyor=)) ben cevap vermiyorum falan neyse geldik cenazeye binlerce insan var, bi bakıyorum selimle dela da cenazedeler.tam o sırada mola yerine geldik uyandım ama gozlerim yaşarmış kotu durumdaydım yani.çok etkiledi ruya düşünüyorumda şimdi mustaine in ölse deliler gibi üzülürüm bi kaç gün hayata kuserim ve karar verdim öldüğünde cenazesine gidicem adamın yemin ettim kendime.bi ruyanın beni bu kadar etkileyeceğini hiç tahmin etmezdim valla daha once hiç etkilenmemiştim bu kadar oysa o kadarda saçmaki gördüklerim birbirinden kopuk şeyler anlayabilmiş değilim hala.boyle saçma ruyalardan etkilendiğiniz oldumu sizinde yoksa hastalıklımıyım?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi ara Jamesi gormustum ruyamda bızım orda parkta ıcıyordum James gelıodu Lars la beraber Yandada Petruccı vardı Jeepte..:)Sonra James e blackenedı soluodum sonra ıngılızce konusmaya basladık turkıye ye nıye geldın dedım konser mı var dedım hayır dedı..Sonra da benım ruyam olmasana ragmen dedıklerını anlamadım...Garip abı ya herkese oluyor.Bana ılgınc gelen James le orda konusurken hıc heyecanlnmamam hala ıcmeye devam etmem sonra gıttı gene tepkı yok..Sımdı olucak bu allah:)=..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum
Khaldern...
Msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç
ben genelde gün içinde takıldığım yaşadığım insanları görüyorum ama enteresan bi şekilde.
ben yine yatakta yarı uyanık oluyorum ama insanlar sanki benim yatak odamdaymış gibi oluyor ve yarı uyur yarı uyanık gördüğüm rüyalar genelde çok gerçekçi oluyor[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

rüyanda deep purple üyelerinin senin evinde olduğunu görmek heriflerden hatıra bi sürü pena baget yüzük şapka hede hödö almak, sora uyandırılmak daha kötü bence hehe.

dün de rüyamda paticik kapanıyodu yine numa numa çıkıyodu, daha kolay hatırlanan bir isim ile 00.00 da geri gelicez yazıyodu. uyandım göremedim devamını.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmadık Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
www.dadeu.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...