WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 EVET herkesten duymak istedim bu oyunu neden oynuosunuz??? Bn daha yeniyim ve saglam adamları gordukce gaza gelip hadi hadi die die 4x oldum ve assasin 4x lvl larda (hele stealth la)cok eglenceli bi karakter ..(stealth ı basıp mage lerin yanından fırlayıp 3 vurusta yatırmayı cok seviyorum) VE tabi ki iNferNo yuzun den CWP larınızı bekliorum ..[signature][hline]lvl:4x ........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadasim yenisin ama forum u göz gezdirirsen search dan actigin konuyu aratirsan bu konu 34382348248 kere acilmis artik daha nediyeyim bi göz gezdirin yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 NE biliim merak ettim bu forumda cok saglam adamlar var ogrenmek istedim :D[signature][hline]lvl:4x ........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 lol :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 çiçek böcük önüne gelen neden oynuyorsunuz topic i açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 adı üstünde oyun ; oyun neden oynanır oyun olduu icin :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar