SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya mawı gıbı bı renk war orda onun adı neydı..? bı onu okuyamadım[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz)
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Sensible, 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde demiş ki: Hepsini 1 kerede doğru ve seri bir şekilde okudum. Ne olacak şimdi :) Ama uykulu olduğumdandır belki de... valla bende okudum ve bende uykuluyum..demek ki olayın sırrı bu..uykusuzluk zihini açıyo..:)[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben manyagim ya bi nefesde okudum yuttum :P[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler...
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kastım kendimi 9 kez arka arkaya hatasız okudum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sorunsuz söyledim.[signature][hline]g3nk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Headde okudu ? Ne ki bu[signature][hline]g3nk.
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 E ben de söledim jnms? sçs mi şimdi[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 uykulu oldugumdan cok dikkat etmeyıp hepsını dogru okudumun (sanırım)
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paticik'de hiç insan yok demekki.[signature][hline]Welcome back!!
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Sensible, 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde demiş ki: Hepsini 1 kerede doğru ve seri bir şekilde okudum. Ne olacak şimdi :) Ama uykulu olduğumdandır belki de... aynen bende yanılmadan okudum ne olucak şimdi çok sivri zekalımıyız lam biz :D
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 okuyo millet haha ilkler iyi anlamis olayida 3. sayfadan sonra koptu kayis yazilari okumadan ne renk olduklarını cok seri bir sekilde soylemeniz lazım tek tek hic duraklamadan[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ilk yaparken zorlandım ama sonradan çok rahat tak tak söylüyorum renkleri bide sonra o garip yeşil var adını bilmediğim için onada açık yeşil diyorum auhauh :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cyan o türkçe adı var mı bilmem "cart mavi" diyelim biz ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ilk bakınca söylemek önemli olan yoksa beyin alisiyor zaten renklere tak tak söylüyorsun yazılara bakmadan[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: karpuz, 08 Ağustos 2005 09:33 tarihinde demiş ki: Ya da daha kolayı, hipermetropsanız gözlüğünüzü çıkarın olsun bitsin... (: aynen oyle yaptim hehuahuauh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Sensible, 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde demiş ki: Hepsini 1 kerede doğru ve seri bir şekilde okudum. Ne olacak şimdi :) Ama uykulu olduğumdandır belki de... bende aynı şekilde...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bunu 10-15 kere yaptığım için ezberlemişim, hiç zorlanmadan söyledim...[signature][hline]These open doors...
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 paticik neymiş be..harcanısonuz burda valla o_O[signature][hline]Felix
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ulan maşallah herkes takılmadan etmeden söylüo walla harcaniolar burda :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar