KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bu güzel programcığı nerden indirebilirim acaba bulamıyorum da ...Yada aramaya üşeniyorum :P[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 download.com da vardı ya:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ankaradaysan istikamet maltepe pazarı istanbuldaysan doğubank veya yazıcıoğlu[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 internetteysen emule :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar