Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Şehirlerarası bir yol ve çalan ayrılık şarkıları Yıllardır bana seni çağrıştırıyor seni hatırlatıyor Ne yapsam bakışların bir türlü aklımdan çıkmıyor Sen oluveriyor uzaktan gözüken köy ışıkları Sonu gelmeyen bir yol gibisin sen benim için Sevgini de istemiyorum artık iki sene önceki Unutmalıyız senin de dediğin gibi maziyi Çıkmalı aklımdan o bir kaç günkü güzel sözlerin Uzun bir dönem hayatıma hep sen yön verdin İlk senin tenine dokundum dokunulmuş olsa da Verdiğin tadı vermedi başkaları hayatıma Önce bana yüz verdin ama sonra çektin gittin Artık ne tenine dokunmak istiyorum senin Ne de dudaklarını hissetmek dudağımda Artık sadece görmek istiyorum karşımda Unuttun ama müptelasıyım ben muhabbetinin[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bi kaç ayardan sonra şimdi güzel oldu dugurum.. gitsin eski sevgiline..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayjay Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 melankolik olmus herzmanki gibi yine...[signature][hline]Senin hasretinle gidiyorum bu sehirden ve senin hasretinle dönecegim gene...Sen hep orda ama hep orda kalbimde kalicaksin söz veriyorum sana!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Güzel, güzel; hiç fena değil. Sitemkar bir hava içinde ama hala da açık kapılar bırakarak. (Eski)Sevgiliye dönüşen köy ışıkları biraz garibime gitti, bir de sondaki müptela, muhabbet falan biraz kulağımı tırmaladı; sanki sonu değişse daha hoş olabilir.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 25 Temmuz 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sanırım sevgilinin uzaktan görünen ve ulaşması güç olduğu kadar uzakta olması ,aradaki mesafeler falan anlatılıyor gibi.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 akarsuda iki kere yikanilmaz dostum...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ne demektir şimdi o riehn?[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 laf işte. güzel olmuş.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 saolun arkadaşlar[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Riehn, 25 Temmuz 2005 15:34 tarihinde demiş ki: akarsuda iki kere yikanilmaz dostum... Akarsuyuna bağlı....[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: İlk senin tenine dokundum dokunulmuş olsa da Güzel olmus... Özellikle yukarıdaki cümle çok basit ama dokunduruyor adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanki Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hoş olmuş ama bazı bölümler cidden kulağı tırmalıyor ve sonu biraz alakasız olmuş kendi içindeki bişileri yazıya dökerken herkesin onu anlayabilceği gibi bir yanılgıya düşme bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 anlaması gereken anlıo en azından :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şıırını okudum ama...bılmıyorum pek sıır havasında gelmedı bana.yanı mektup seklınde olsa tamam da..sıır ayrı bı boyut.ama sen o boyutu daraltmıssın.duygular guzel ama onları soyleyıs bıcımı cok normal.sıırın uzerınde ugrasılmasını ıster.nazlıdır aslında.sen onu geldıgı gıbı kaıda dokersen uzulur.daa guzel sıırler yazman ve okuman dılegıyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eski sewgliye koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ^bende seni sevgilim.maldroşano[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar