Theo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yasakmıs pardon [Bu mesaj Theo tarafından 09 Ağustos 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 de get yaa:D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yanlız böyle şeyler Yasak bu sitede.Bu bi anda BÖÖÖ diye atlayan bişey değilmi? yada çığlık felan.Kesin odur yasak böyle şeyler.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yasak kardeşim böle şeyler burda, zaten linkten direk anlaşılıyo[signature][hline]Fire in the Darkness...
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne olduğunu biliyosunuz öle yapın bak testi gırmızı gözlü garicban canavar giriyo işin içine uraşmışlar azcık[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pardon bilmiyordum msji sildim...[signature][hline]
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 olsun ginede yasak :-p[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence yasak olmasın ama başına mesela "bu korkonçtur" falan densin. ben patide gördüğüm bu tip şeyleri msnden arkadaşlara yolluyom, güzel oluyo :D
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖEEEEEEEEAAAAAAAHHHH!! nası korktunuz diğmi[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: fastreload, 09 Ağustos 2005 13:41 tarihinde demiş ki: BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖEEEEEEEEAAAAAAAHHHH!! nası korktunuz diğmi abi yapmayın böyle şakalar :D yüreğime indi :D
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 merak ettik lan biri özelden atsın macera istiyom :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende merak ettimde havası kaçtı artık. bu korkunç şey ucube çıkıo diyince işin büyüsü kaçtı[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yassah.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Öne çıkan mesajlar