Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ugraştım ugraştım paint le bunu yapabıldım. bende umut varmı sizce ? http://i22.photobucket.com/albums/b313/sphere64/r1.jpg[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 belki yardımı olur [signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çok iyi olmuş sağolasın bu arada, pixel art için değişik photoshop brushları olan varsa paylaşırsa süper olur.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya bunu 1 yıl önce deseydin keşke :) formattan önce bi dünya brush vardı mesela brush direk sandalye basıyo :)[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya sandalye basan var da, mesela yukardaki tutorial da direk tuğla texture'u veren brush var, özellikle o lazım mesela :)[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 pixel artta duz cizgi anca dikey oluyor onun disinda yatay cizeceksen pencil tool ile brush size 1 yapacaksin nokta ile soyle ciz ** ....** ........** seklinde yani soyle 2 tane duz nokta alt satir bittigi yerden [altindan degil yani alt ve ust satir bir birine degmeyecek] ps : * = nokta , .=bosluk[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 19 Temmuz 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 haz etmediğim tür lakin sevdalısı bol, ellerine sağlık.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ha bu arada bana gore cok yuzeysel olmus biraz daha detaya insen guzel olurdu sahsen hic pixel art bilmedigim zamanlar bakmistim hic bisi yapamamistim heh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 brushlari indirdim actim photoshop acildi yukledi sanirim brushlari ama pencilde falan brushlarin arasinda yenileri yok bulamiyorum.. version ps 9 cs2 yeni oldugu icin gormuyormudur acaba[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: octopus, 07 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki: photoshopta orda kalem varya kalemi seçtikten sonra yukardan değerini ayarlıosun hani bi kerem kalemin üstüne basılı tutarak "brush tool" yerine "pencil tool" seçiosun, sonra yukarıya hani değerini ayarladığın yere geliosun orda küçük sağa doğru bi ok var ona basıosun load brush gibi birşey olması lazım onu seçiosun ordan dosyaları buluosun. Daha sonra brushların yüklenmiş oluyo. sonra yukarıdan gene basılı tutarak yüklenen brushları buluosun ve çiziosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cıkmıyor o listede.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 seciceksin sen işte load brushtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ha simdi oldu yenisinde degisik biraz karisik sağol.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 np ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar