LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben ve 2 arkadaşım kıbrıstan f1 için geliyoruz ve İstanbulu hiç ama hiç bilmiyoruz, Piste ulaşım hakkında bir bilgisi olan varmı,? İstanbuldan otobüs vs gibi ulaşım kolaylıkları olacakmı?[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nerde kalcaksın istanbulda ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hmm!!!!! bilmiorum.:D yani herhangi yumuşak zemin bizim için uygun? Pansiyondsa olur, pist yakınlarında kampda olur? tavsiye varmi?[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ulaşım konusunda bir bilgisi olan yokmu? Otobüs vs....[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aga söyle söliym, tam nerde bilmiorm ama istanbula baya uzak bi yerde yani böyle gündüzleri istanbulu gezeris sonra aksam piste giderz bakarız fln die aklınızdan geçirmeyin, çok uzak sehirin eğlenceli yerlerine, bence 1 2 hafta kalın bi yer ayarlayıp..Uyarıyım dedim ki dumur olma gelnce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar