TiReSiAs Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Arkadaşlar bu haftasonu sevgilimi alıp miniaturk e gitcem, oradayken pierre lotiye de gidelim diyorum ama fiyatları hakkında bi bilgim yok, nette ve forumlarda araştırdım bulamadım, bi bilgisi olan yardım edebilir mi, ayrıca o çevrelerde gezilecek başka nereleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pierre loti tophane ile kafa kafayadır nerdeyse nargile 7 ytl fln çay 1.5 ytl[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iki teneke cappy ve bir bardak su 6 YTL tuttu geçen hafta[signature][hline]GaLaTaSaRaY K.A.L YTL 2001/CorriDorm [Bu mesaj hvt tarafından 09 Ağustos 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar