CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yeni klavye aldım. Eski klavyede f1 f2 f3 e basarak skillerin sayfasını değiştiriyodum. Ama yeni klavyede bunu yapamıyorum. Nasıl ayarlayabilirim? Kendimi acaip alıştırmıştım. Cz de falan 2 sayfa skill kullanıyodum yaa :( Soruma gelince nasıl ayarlayabilirim bunları o0 [signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Ağustos 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Galiba o klavyenin driverini takıp tanıtmamışsın kalvyeni alırken içinden bir disket çıktıysa onu kullanıp tanıtabilirsin. yok çıkmadıysa çözüm ney bende bilmiyorum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Klavyenin sağ üst kısmında f1 f2 f3 tuşlarının öalışmasını sağlayan bi tuş var ona basıyosun sonra çalışıyo f1 f2 f3 :D[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 klavyen micrisoftsa, sürücüsünü yükle, bizim arkadaşta oldu öyle yaptık düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aldigin klavyede kuvvetle muhtemel "F Lock" turu bisey vardir. onu ac bi zahmet. Hatta tahmin ediyim; microsoft klavye mi? kisacasi o kisayollar standart zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 F lock :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hea microsoft :D yeni gördüm flock tuşunu :D eskisi a4 tü yoktu onda :D sevindirik oldum valla sağolun hepiniz :D kara kara düşünüyodum cz de ne yapcam diye ehehe :D Edit: 5 tane smile koymuşum anlayın ne kadar sevindiğimi :D aha 6 oldu.. [signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Ağustos 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yav ben sölemediydim f lock olduğunu tarif ettiydim. Sölemeseydiniz keşke. Kendin keşfedince güzel oluyo :-)[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Armas2, 08 Ağustos 2005 19:35 tarihinde demiş ki: Yav ben sölemediydim f lock olduğunu tarif ettiydim. Sölemeseydiniz keşke. Kendin keşfedince güzel oluyo :-) lOl :) kendim araştırınca aklımda kalıyo dimi :) Olsun bidaha açarız topic unutunca :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Artık tik haline gelir f-lock a basmak bir ara bende unutuyordum alışırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi bu 2.skill bölümü ne işe yarıor ? yani ben denedim 1 e basınca büyü atınca diğerine heal koyarsan gene büyü atmaya calısıor ? ne değişior ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: CaNNi, 08 Ağustos 2005 19:37 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 08 Ağustos 2005 19:35 tarihinde demiş ki: Yav ben sölemediydim f lock olduğunu tarif ettiydim. Sölemeseydiniz keşke. Kendin keşfedince güzel oluyo :-) lOl :) kendim araştırınca aklımda kalıyo dimi :) Olsun bidaha açarız topic unutunca :D Tabiki aklında kalıyo :D. Unutursan pm at ben tarif ederim sen bulursun :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: lupin, 08 Ağustos 2005 22:26 tarihinde demiş ki: abi bu 2.skill bölümü ne işe yarıor ? yani ben denedim 1 e basınca büyü atınca diğerine heal koyarsan gene büyü atmaya calısıor ? ne değişior ? Oraya farklı skillerini kyabilirsin. Mesela ben savas için ayrı bir bölüm yaratık kesmak için ayrı bir bölüm solo yapmak için ayrı bir bölüm olusturdum. F tuslarıyla gecis yaparak kullanabilirsin. İnventorinde bulunan mana pot ve scroolarıda oaraya yerlestirip kullanabilirsin[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 benim 2. sayfada valla pot çeşitleri.şu görünmezleri görmeye yaran büyü falan var.2. sayfa işe yarıyor.güçlü bi canavardan kaçarken direk f1e basıyorum 1 e basıyorum pot kullanılıyo canım doluyo alıştım artık buna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yahu o zmn ben nie yeni klavye aldım :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / TurkishTown Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: TrTownUser, 09 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki: yahu o zmn ben nie yeni klavye aldım :D :D:D:D Valla Bunu öğrenmesem bende alcaktım :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar