nonos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Başlıktada yazdığı gibi ps2 alıcam Diğer konulara baktım ama pek bişey anlamadım Chipten falan filan anlamıyorum ps2de fiyattanda. Sadece wining eleven oynadım şu ana kadar:) Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.Nerden almalıyım?Nasıl ve ne chip almalıyım?Ortalama fiyat nedir falan Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 sole diyim sana eger alicaksan reklam gibi olmasin ama endem elektronikden al orada tum chipler mevcut ama sana sole diim diosun benım butcem kısıtlı uyguın bisi istiorum messiah2 derim ama diosun 1 kere alıcam nede olsa en iisini alim o zaman dms3 derim chip ozellijlerini www.endem.net de bulabilirsin[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bak şöyle diyim bende Bütçe kısıtlı sayılmaz taksitle ödedikten sonra çok fark etmez fiyatı Ama boktan bişey almak istemiyorum Alınca ya kalitesini alırım yada hiç almam Ucuz diye alıp 2 gün sonra elimde patlamasını istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bide şöyle birşey istiyorum Ps2 + chip + memory card + 2 tane kol 3-5 oyun alıcam bide Bu akşam almayı düşünüyorum Ortalama ne kadara çıkarım? Bide bana şu chipi al deyin onu aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 İcq dan da dedıgım gıbı ve blackdagger'ın da dedıgı gıbı cıp ısınde su an en ıyı yer dogubankdakı Endem elektronıktır.Cıp ısı sakaya gelmez,mes 2 adlı modcıp yerıne baska yerler cok daha ucuz ,uyduruk cıpler takabılıyor.(mes 2 yerıne magıc 3 adındakı son derece kalıtesız cıpı takan yer cok)o yuzden cıp ısını bu ısmını verdıgım yerde hallet mutlaka.taksıt olayına gelınce.ps2 'yi baska yerden taksıtle alıp cıpı,endemden 50-100 dolar arasındakı cıplerden bırını ancak pesın paraya alabılırsın.Taksıt ımkanı yok cıp layında.Ps2 alıcaksan hepsıburada.com su an bu urunde ındırıme gırdı.fıyatı oldukca ıyı.420 mıl. cıvarındaydı yanılmıyorsam.100 mılyonlukda extra bır harcaman olucak o da 8mb lık memory card ve 2. pad ıcın.Hayırlı olsun bu arada[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Cıp konusuna gelınce Mutlaka ılk tercıh DMS3 olmalı. Mes 2 proda gayet ıyı bır cıp,dms yoksa mes2 varsa yıne bu cıpıde rahatlıkla taktırabılırısn.Mes 2 pro 90 dolar,dms3 100 dolar.Bırde mes 2 pro'ya benzer blue adlı mod cıp var.onun fıyatı daha ucuz.50 dolar cıvarında.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 peki bu 50 dolarlık çip işi goturur mu yani iyi mi kalitesi flm ben de alıcam da ps2 yrn ama bu çip ve memory kart olayından pek anlamıom ikisini en ucuza nerden ama biraz da kaliteli olcak şekilde nasıl hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 memory card zaten sony'nın orjınal 8 mb lık kartlarından alıcaksınız.50 mılyona bulabılırsınız.Blue cıp kullanan arkadaslarım var onlar memnun ama tabı nereye kadar o konu hakkında bısey dıyemem.En ıyısı mes 2 ya da dms almak[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben sana o cıpı anlatıyım o chıp aslında messıah ıfrması uretıyor 2 pro dan daha sonra cıktı ve daha + ozellıklerı war ben gıttım taktırmaya dms3 taktırcaktım adma konu$tu benle ole yane sohbet ederken bluechıp taktırdım nıye mes 2 pro dan ucuz cunku messıah ılk cıptır poıyasada onun uzerınden fıyat kıramıyorlar ondan bu ısımde cıkarttılar ben gayet memnunum walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Evet sonunda aldım ps2yi Teknosa dan aldım carrefourdan İşte bilmem kaç taksit falan filan hallettik Ps2 + 1 kol + 2 orjinal oyun verdiler Almam gerekenler 1 chip 1 kol ve 1 memory card Chip olayını yarın halledicem 2. kolu nerden almam gerekiyo? Uyduruk bitane kol alıcam Teknosdan alıcaktım.Uyduruk kol + orjinal oyun ikisini birlikte veriyolar 130 milyon falan yuh dedim almadım Sadece kol alamıyosun Memory cardı nerden en ucuza alırım bide hepsi 8mb dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Orjınal 8mb lık sony memory card ısını gorur.Hepsiburada.com, ya da baskuda.com dan her ıkısınıde taksıtle alabılırsın.Genelde padler 60, memory cardlarda 50-55 mılyon cıvarında.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Hayırlı olsun bu arada, hosgeldın aramıza :) Oyun olarak ne aldın ?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Sağol sim. Oyun olarak seçme şansım olmadı Kadın kutuyu getirdi 2 tane oyun yapışık üzerine kutunun Oyunların adı Sly Roccoon ve War of the Monsters Roccoon zevkli oyun ama diğer monsterı pek beğennmedim Direk yarın chipi taktırınca Wining eleven,gran turismo,nba street falan hepsini alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar