Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evt beyler herkes burda hangi ırktan olmak istediğini yazsın ona göre karar verelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 el morad yine ben:) Dipnot: Bakalım ke'yle ilgili daha kaç topic açılcak :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yav daha çok açılır topic nede olsa yeni bişey herkeste bi heyecan bi duygu seli var :D neyse ben orc olalım derim çünkü orcların mapini büyük oranda biliyorum ama çoğunluk ne ister onu bilemem P.S:yav bide nedir bu human sevdası nasıl olsa human değilmsinizi koda bundada orc olun değişiklik olsun hem test sadece yine silinicek charlar sizin içinde bi sürelik değişiklik olur haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sizleri kırmayark burayada yazıyorum. Eger yeniden karakter acılacaksa; Human priest olacagım.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Karus[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yav diyorum ya hadi gelin değişiklik yapın orc olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Valla 1 kere orc çar ı açtım lvl 5 e kadar dayanabildim :) Maplar çok karanlık, iç açıcı değil. Ne o somurtkan somurtkan hayvancıklar :) Humanlarsa çiçek böcek kuşlar. Güler yüzlü insanlar. Ohh taş gibi :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Orc karakterlerimde var zaten. Haritalarını biliyorum Ancak burada haritalar değişecek herkesten önce kendi haritamı ögrenmeliyim. Ben human dogdum human ölecem abi.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aga bende zaten ke orc haritasından bahsediyorum ben japko oynadığım için orc mapini büyük ölçüde biliyorum(ke orc mapi) üstelik burda o kadar da iç karartıcı değil hem kardeşim sen yaratık kesiyoun savaşa hazırlanıyosun ne çiçeği böcüğü ne zaman allahın barbarianı sanatçı oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 el morad ama oyuna gırmıor failed 10061 verıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dediler ya şu an bakımda türkiye saati ile gece 4 te açılıcakmış serverlar :) [Bu mesaj Cobra226 tarafından 09 Ağustos 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 el morad kesinlikle[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0sMAN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 orc olalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkdaslar ke de sıfırdanmı baslıcazzzz? inanmıorm yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: lupin, 09 Ağustos 2005 18:43 tarihinde demiş ki: arkdaslar ke de sıfırdanmı baslıcazzzz? inanmıorm yaa :( yok 70 lvlden başlıos :D inanmicak simdi ama cidden 70 lvl +10 itemlerle başlıcas :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aslında belli değil kimi diyo sıfırdan kimi diyo lvl 70 kimide diyo aynı charlarla (tabi bu varsayımlar sadece beta test için yani normale geçince charlar gitmicek korkma onun için :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hösünnnnnnnnnnnnn vıss :D o zama ne oynucaz :DD lvl kasmanın anlamı ne ? bitirmişiz zaten oyunu 70 lvl voıssss :DD novalar falan havada ucusur :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 +10 itemi ben hayatımda takmayı bırak görmedim bile :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 siz indirebilirdinizmii ? ben indirem,orm 114 kişi onleine dior :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 zaten amaç lvl aksmak değil pk yapmak ve bölümleri keşfetmek aynı zamanda bugları ve diğer problemleri görüp rapor etmek beta testin amacı bu yani lvl kasmak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 KE de benim bildigim uskoda ki charini kullana biliceksin benim charim karus oldugu icin orda devam edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hömmmm anladım yani nova kullancaz .:DD voıssssss annecimm çok heyecalnadım :DD siz indirebildinizmi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 lupin koş koş bitti benim dl yerimi kap çabuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yaaaa ama bende girmior online 104 dior şimdide annecimmmmmm :( nova atmak istiom bennnnn:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yahu ben daha %2 yim yahu bune yaaaa inmio melet şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar