Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Arkadaşlar Benle King of fighter 97 oynicak yiğit warmı Zombileride cıkarırım isteyenlere Yeterki oynayak kyo ile verim elinize yada Blue Marryle warmı eğer oynicak varsa icq=284160266 a msg atsın ip yi falan söyliyim girsin oynicak baba yiğit warsa gelsin cıksın karşıma[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yokmu netten benle kof97 oynicak?[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
Askinos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ya ben oynardım ama 1- KOF97 yüklü değil 2- Klavyeyle oynamak kasar
smaug62 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 haha :P bir arkadaşım var onla oyna da ver eline görim :)) 6 senedir oynuo sonra demedi demeyin :)
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 olsun bizde 7 senedir oynuyoruz haha! zombik mombik felam cıkartıoz boru değil kyo terry Mary üçlüsüyle türkiyede beni yenecek adam az sayıdadır[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bayağıdır oynamıyorum kof ama eskiden bayağı iyi oynardım Iorı, ralf, K' sevdiğim adamlardı kyoda fena deyil bilğisayarda olsa oynardım.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 iyide kof 99 da war K 97 de yok :)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben sevdiğim adamları yazdım oraya yani kaçta olduğu önemli deyil :)
Öne çıkan mesajlar