Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması

zgrw

Öne çıkan mesajlar

donmıcaz işte abi hareket edip ısınıcaz neyse istek yoksa ısrar da yok tabiki..

meyhaneye filan gidelim ya şöyle ilginç şeyler yapalım.. biraz farklılık girsin hayatımıza eeeh yeter lan :D

yalnız tüm gün evde durdum nerde saçma sapan abzürt fikir var atıyorum işte :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

hem outtrader fln gelcekse yokum ben kardeşim
ben kellemi seviyorum ve vücudumun üstündeyken gayet memnunum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 10 Şubat 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
hem outtrader fln gelcekse yokum ben kardeşim
ben kellemi seviyorum ve vücudumun üstündeyken gayet memnunum
sana koruma buluruz :-p sana yaklaşmaya kalkanın önüne atlar :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapmak istiosunuz onları yaparız :) yazın o zaman :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

hehe zgrw konuyu ortaya sen atmışın ozaman bi fikir suncaksın millet de alternatif suncak bi noktada buluşucaz..yani aklımıza sen soktun işi :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

ben diom işte buluşalım o an karar karar veririrz :) siz dionuz biz programlı yaşarız die :D söleyin işte :) bi cafeye fln gidebiliriz :) madem program şöle yapalım ;
-önce yemek yiyelim
-sonra bi yerlerde fln otururuz

abi aklıma anca bu gelio :) hayal gücüm kıttır biraz :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

olabilir ben bişi demiorum..ama kaç kişi toplancak çoğunluk ne istio ona göre yapılır..3-5 kişiyse toplanınca karar verilir bişi olmaz..ama çok kişi olacaksak gitceimiz yerlerinde bize hazırlıklı olması lazım sağa sola dolaşmamak için koca gün..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

21 i pazar günü fln yapalım :) herkeds 15-16-19 udan sonrra demiş (daha doğruuu bunlar denmiş :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

doğru ya nerden çıktı o pazar lafı
*!yaaşça kapıya doğru ilerler*

cumartesi yapalım bencede buluşmayı :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

Herkese uygunsa 19u Cumartesi bulusalım yer/zaman sonradan degisbilir ama herkes uygun mu degil mi bu tarih onu soylesin once.

Şimdi bi defa ne organizasyonu yapılcak once ona karar verelim, olabilitesi olan seyler:

1- Yemek + Nargile + Gezme
2- Yemek + Risk/tabu/hede + Muhabbet ( bikac kafeye gidilir oturulur iste)
3- Bowling? (Ankarayı cok bilmiyorum ondan nerde yapılır fln iyi midir bi fikrim yok =P)
4- Alkol (Aksamustu bulusulur yemek yenir sora bi bara fln gidilir 18+ olur)
5- Bu da buluşma menümüz: 1. ya da 2. secerseniz yanına bi de 5. bedava! Yani oglen gibi yemek yenir nargile/tabu iste ikisiniden biri yapılır gezilir sora da isteyenlerle aksam alkol alınır.

Şimdilik aklıma bunlar geldi eheh başka fikirleri olan varsa çekinmesin soylesin =)

Bu arada bulusmak isteyen herkes hangi organizasyonu istedigini soylerse yukardan daha saglıklı olur gibime geliyo, daha bi haftamız var şimdiden karar verelim işte napılacak.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...