Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Beyler şimdi kekurike... kestim ve şansıma inanamıorum 82 manner ile kekuri ringi ve kekuri belti aynı anda çıkardım! soru şu: herzaman mı ikili çıkartıo yoksa bugün en şanslı günüm mü?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 en şanslı günün :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sanslısın ama o kekurikukakakakakaka nerde cıkıo??? deli olcam cz de kecoonlar nerde ?[signature][hline]İLiveForThisShit (KO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 koş abyss oyna.. o_O[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet beyler mutluluktan uçuorum bide kekuri belt hangi class için ii assasin mi?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kekury belt archerların işine yarar...ben archer ken town shadow hunter yapıodum :D 30 fire rezist war total 140 fr oluodu.. kekurikakarika maradonda köprünün yanındaki keconların orda çıkıyor.. :D:D name: O===)::::Special::::> server:diez (human) class:asasian (chasar) clan:LasombrA lvl:61 np:49xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kekurikakkaka mıdır nedir o tam olarak nerde ?_ bizde keselim ama hiçbiyuerde görmedim ben onbu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şimdi ben bildiğim boss yerlerini SSS bölümüne yazayım derdim ama bir şey kalmadı şurda bir kaç gün sonra KE update gelecek ve bütün spawnlar değişecek, ama bi kekurikakaka değişmeyecek, moradonda ki kecoonların arasında çıkıyor sabit bi yeri yok...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 peki ondan kesinlikle cıkıormu ? bide neden ben hiçgörmedim ? çok zor çıkan bişlimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Benim bildğim 8 saate bir çıkaıor yada rasgele[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hmm oke yani saat 20 ...gece 3 ... vesorada sabah 11 decıkcak :D sabah 11 dekini bulmaya calısırm peki içinden cıkıormu kesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Benim gibi duble yapman çok zor ama birinden biri %70-80 tutar heralde ve bak kontrol etmenin çok kolay bir yolu var. keconların bulunduğu yerlere inferno atıcaksın ölmeyen kekurikeka dır.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! [Bu mesaj Fortuna tarafından 07 Ağustos 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyyourdreams Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende bi kere lvl 70 charımla worm kestiydim 2 tane dark vane düştü bunlar hep çiftmi düşüyo yoksa en şanslı günüm bumu + bunları +10 a basarken biri gitti sinirim çok bozuq muahuahauahuahuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 geçen ay banada çıkmıştı hatta az daha olayı çakozlamayıp belti bırakıcaktım str fln diye. oluyo arada bir shell+unique bile çıkar deermişim tabii şans meselesi.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 K.O da manner geçersiz değilmiydi? Ark. 82 mannerla düşürdüğünü söylemişte merak ettim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 KO da manner geçersiz KE ye geçince manner geçerli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: onlyyourdreams, 09 Ağustos 2005 15:41 tarihinde demiş ki: bende bi kere lvl 70 charımla worm kestiydim 2 tane dark vane düştü bunlar hep çiftmi düşüyo yoksa en şanslı günüm bumu + bunları +10 a basarken biri gitti sinirim çok bozuq muahuahauahuahuaaa bende +11 basmayı denemiştimde gm ler : aware3 tamam yaparsın ama başkalarınıda düşün onlar çok eziq kalıyor filan demişlerdi :D onun için +12 bile yapmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar