Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misyon

gcat

Öne çıkan mesajlar

Hiç kendinize misyon(lar) üstlendiğiniz olurmu? Yani illa gurup olmasına gerek yoktur. Mesela şu olayın gerçekleşmesi için konuşmalarımda şu sözü daha çok kullancam gibi.. Benim imzam da onun gibi ama çok geyik gözüküyo değiştiricem. Ama düşünüyom belki bi kaç kişinin kafasını biraz da olsa çelmişimdir. Tutarsa..[signature][hline][b][i]Sigara öldürür. :|
Sosyal ağlarda paylaş

misyon(er),grup... bunlar aynı cümle içinde kullanıldığında cümleyi değişik anlamlara sevkederek görevimi yapmasını engelleyen kelimeler
soruna gelince her insan kendinden sorumludur.ben sevdiklerimin sorumluluklarını üstlenmek de isterim ama izin verirlerse gerisinde birine bişey yaptırcam tarzında bi görev edinmedim kendime.kim ne yaparsa kendine( kendim dahil) diye düşünürüm.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Benim asıl kastetmeye çalıştığım dinsel veya herhangi bi gruba ait misyonerlik değil. Kişisel olarak hayatta yapmaya çalıştığınız değişikler. Tabi dünyayı kendi düşüncelerinizle değiştirmeye çalışınca da birazda kahraman hissedersiniz kendinizi.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...