gcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hiç kendinize misyon(lar) üstlendiğiniz olurmu? Yani illa gurup olmasına gerek yoktur. Mesela şu olayın gerçekleşmesi için konuşmalarımda şu sözü daha çok kullancam gibi.. Benim imzam da onun gibi ama çok geyik gözüküyo değiştiricem. Ama düşünüyom belki bi kaç kişinin kafasını biraz da olsa çelmişimdir. Tutarsa..[signature][hline][b][i]Sigara öldürür. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hiç düşünmedim. sanırım ben bencil biriyim.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oldu[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şöle de bişi var bazen bi misyon üstlenince kendi kendine o zamanda kendi fikirlerini başkalarına empoze ettiğin için bencil sayılırsın..[signature][hline][b][i]Sigara öldürür. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 doğru olan başkalarının fikirlerini millete aktarmayı kendime misyon edindim. misyoner mi oldum ben şimdi hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cihad war benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 herkezin hayatta misyonu vardir ve onu bilmeden yaparsin ben kendi misyonumu kendime saklıyorum basaramadanda bu dunyadan gitmem :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 misyon(er),grup... bunlar aynı cümle içinde kullanıldığında cümleyi değişik anlamlara sevkederek görevimi yapmasını engelleyen kelimeler soruna gelince her insan kendinden sorumludur.ben sevdiklerimin sorumluluklarını üstlenmek de isterim ama izin verirlerse gerisinde birine bişey yaptırcam tarzında bi görev edinmedim kendime.kim ne yaparsa kendine( kendim dahil) diye düşünürüm.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Benim asıl kastetmeye çalıştığım dinsel veya herhangi bi gruba ait misyonerlik değil. Kişisel olarak hayatta yapmaya çalıştığınız değişikler. Tabi dünyayı kendi düşüncelerinizle değiştirmeye çalışınca da birazda kahraman hissedersiniz kendinizi.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kendin dileyen diledigini yapsin.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bana hayatta en cok keyıf veren sey baskalarının asla yapamassın dedıgı seyler yapmaktır ve Sadece vazgecenler kaybeder :D.........[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tam olarak konuyla bağlantılı değil ama, birgün mason olmayı çok isterim...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar