delihan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu oyunun turkce patchi warmı acaba ? bu kadar cok questın oldugu bir oyunun benim gibi ing. ozurlu bırının oynaması zor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ingilziceyi bu oyun sayesinde öğrendim dersem inanırmısın.valla artık ventrilo chatte bike klandakilerle konuşuyorum,çok iyi olmasada derdimi anlatabiliyorum.sende dene :D[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself **************** Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok benım derdım o degıl oyundakılerle gene tarzanca anlasırsın ama paragraf paragraf questlerı nasıl anlayıp yapıcam benı sogutan aslında bu baska cvp weren olmadıgına gore turkce patch yok sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ktkl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 böyle bir patch yok. ama bu oyun sayesinde ingilizceyi çabucak öğrenebilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hakikaten dile faydası oluyor. Hem bir tane değil onlarca oyun oynuyoruz. Oyunlarda kullanılan kelimeler yapılar genelde aynı. O yüzden bu haliyle oynamak daha iyi[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar