delihan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu oyunun turkce patchi warmı acaba ? bu kadar cok questın oldugu bir oyunun benim gibi ing. ozurlu bırının oynaması zor:)
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ingilziceyi bu oyun sayesinde öğrendim dersem inanırmısın.valla artık ventrilo chatte bike klandakilerle konuşuyorum,çok iyi olmasada derdimi anlatabiliyorum.sende dene :D[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself **************** Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance)
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok benım derdım o degıl oyundakılerle gene tarzanca anlasırsın ama paragraf paragraf questlerı nasıl anlayıp yapıcam benı sogutan aslında bu baska cvp weren olmadıgına gore turkce patch yok sanırsam
ktkl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 böyle bir patch yok. ama bu oyun sayesinde ingilizceyi çabucak öğrenebilirsin. :)
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hakikaten dile faydası oluyor. Hem bir tane değil onlarca oyun oynuyoruz. Oyunlarda kullanılan kelimeler yapılar genelde aynı. O yüzden bu haliyle oynamak daha iyi[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Öne çıkan mesajlar